TRAVEL KLUB -Postani deo nase velike putnicke porodice

TRAVEL KLUB Postani deo nase velike putnicke porodice

Neka putovanje sa Travel Klubaom bude tvoj prvi korak

Neka putovanje sa nama bude tvoj prvi korak.

Svaki sledeći napravićemo zajedno i iza sebe ostaviti hiljade i hiljade kilometara

Svaki sledeći napravićemo zajedno a iza sebe ostaviti hiljade i hiljade kilometara...

Izaberi svoju turu, Travel Klub avanturu:
GOLIJA PEŠAČKA TURA, OSVAJANJE VRHA JANKOV KAMEN
(500km) + pešačka tura 10km

GOLIJA PEŠAČKA TURA, OSVAJANJE VRHA JANKOV KAMEN

CENA / / NA UPIT

Golija je jedna od najlepših, najočuvanijih i najšumovitijih planina u Srbiji. Golija svojom masivnošću dominira krajolikom i zauzima površinu skoro dva puta veću od susednog i mnogo poznatijeg Kopaonika.Golija je i dalje u velikoj meri „divlja“ planina i u tome se krije njena lepota. 2001. godine je proglašena za Park prirode, a Rezervat biosfere „Golija-Studenica“ je pod zaštitom UNESKO-a. Najviša tačka Golije je Jankov kamen visok 1834 metara. Pođite sa nama u osvajanje još jednog vrha Srbije i beg u prirodu.

RAFTING IBROM-AVANTURA ZA PAMĆENJE
prevoz+ obilasci+rafting

RAFTING IBROM-AVANTURA ZA PAMĆENJE

CENA / / NA UPIT

Doživite nezaobravni rafting Ibrom. Avantura, adrenalin, uživanje. Posetite jedan od najznačajnijih manastira Srbije. Uživajte u ukusu sveže pastrmke sa pogedom na tvrđavu Maglič iz 13 od veka..

Krstarenje Djerdapskom klisurom
(470km)+brod+ručak

KRSTARENJE DJERDAPSKOM KLISUROM

CENA / / NA UPIT

Kad Dunav priču priča.. Kažu da se lepota Dunava ne može opisati ali se može – doživeti…Djerdap-vožnja brodom Obilasci: Manastir Tumane, Lepenski Vir , Trajanova tabla, Decebal Rex, mali i veliki Kazan, manastir Mrakonije, Hajdučke vodenice.. Nakon plovidbe uživaćete u vlaškim specijalitetima i pogledu sa Kapetan Mišinog brega, najlepšeg vidikovca na Dunavu.

KRSTARENJE KANJONOM UVCA -NESTVARNI MEANDRI -VIDIKOVAC MOLITVA
(580 km)+krstarenje 3h

KRSTARENJE KANJONOM UVCA -NESTVARNI MEANDRI -VIDIKOVAC MOLITVA

CENA / / NA UPIT

Udobnim čamcima, splavarite sjeničkim (uvačkim) jezerom i prepustite se lepotama netaknute prirode i nepojmljivom skladu biljnog i životinjskog eko sistema. Uvac sa svojim krivim meandrima jedna je od najatraktivnijih lokacija u Srbiji . U ovom rezervatu prirode živi preko sto vrsta ptica od kojih je možda najznačajniji beloglavi sup jedan od dva preostala lešinara u Srbiji. Tu pticu videćete tokom krstarenja meandrima uvca kako ponosno preleće sa svojim rasponom krila od tri metra...

TAORSKA VRELA -PEŠAČKA TURA, REKA SKRAPEŽ, VODOPAD SKAKAVAC
(330 km) + pešačka tura 16km

TAORSKA VRELA -PEŠAČKA TURA, REKA SKRAPEŽ, VODOPAD SKAKAVAC

CENA / / NA UPIT

Taorska vrela sa brojnim živopisnim kaskadama i slapovima predstavljaju predstavljaju spomenik prirode u podnožju planine Povlen. Taorska vrela izbijaju u selu Donji Taor i završavaju se vodopadom na ušču Velikog potoka u reku Skrapež. Nekada su postojale brojne vodenice, sada ih ima nekoliko.. Pešačka tura za sve uzraste sa posetom Kosjeriću, vodopadu Skakavac, i uživanju u predivnim seoskim predelima ovog kraja.

PEŠTERSKO POLJE-SRPSKI TIBET-Osvajanje vrha Trojana 1420m- pešačka tura
(600 km) + pešačka tura 12km

PEŠTERSKO POLJE-SRPSKI TIBET-OSVAJANJE VRHA TROJANA 1420M- PEšAčKA TURA

CENA / / NA UPIT

Zamislite da se nađete na jednoj od najvećih visoravni u čitavoj Evropi, i to na visini od 1.150 metara, gde je pedesetih godina 20. veka bilo izmereno čak – minus 39 stepeni! Baš na ovoj visoravni, na 3.118 hektara, prostire se Specijalni rezervat prirode „Peštersko polje“. Ovaj jedinstveni kompleks staništa nastao je usled naročitih prirodnih uslova i bogat je raznolikošću flore i faune. Ali, ne samo time! Ako ste ljubitelj narodnih predanja, zanimljive tradicije i dugih šetnji, ovo je pravo mesto za vas.

RTANJ -USPON NA VRH ŠILJAK -PEŠAČKA TURA  2021
(500km) +pešaka tura 15km

RTANJ -USPON NA VRH ŠILJAK -PEŠAČKA TURA 2021

CENA / / NA UPIT

Imate li hrabrosti da krenete sa travel Klubom u avanturu otkrivanja tajni Rtnja? Zakoračite u misteriju!  Vodimo vas na najinteresantniji i najintrigantniji vrh u Srbiji – Šiljak Izlet idealan za ljubitelje prirode i dužih pešačenja.

KLISURA REKE GRADAC-PEŠAČKA TURA( Manastir Lelić i Ćelije)
(230km) + pešačka tura 12km

KLISURA REKE GRADAC-PEŠAČKA TURA( MANASTIR LELIć I ĆELIJE)

CENA / / NA UPIT

Reka Gradac je smaragdni biser zapadne Srbije koja svojim nijansama zelene boje dokazuje svoju bistrinu i čistoću. Iako je proglašen najčistijom rekom u Srbiji, smatra se da je jedna od najčistijih reka u Evropi. Reka Gradac je biser ovog kraja zbog svoje lepote, prelepog kanjona i još lepše prirode, a sa druge strane je i život ovog kraja, jer mu daje najčistiju vodu za piće. Ovde ćete se osećati kao da ste sami deo prirode, a huk reke je nešto što će Vas terati da se uvek ovde vratite.

O nama

O nama

Nešto o nama

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Officiis fugiat maiores beatae ducimus culpa aliquid, accusamus possimus veritatis distinctio sapiente quod perferendis ratione inventore quibusdam perspiciatis, autem iste! Rem, perferendis!

Saznaj više
Događaji

Događaji

Naše aktivnosti

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Excepturi quae hic porro architecto illo aliquam quasi blanditiis ut at? Quos qui vero hic praesentium odit vitae saepe tempora atque consequatur?

Saznaj više
Naši vodiči

Naši vodiči

Upoznaj svog vodiča

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Dignissimos id cum placeat voluptate quae provident deleniti ut? Quos possimus quod illo, sed, non perspiciatis autem molestias commodi maiores incidunt odit!

Saznaj više