TRAVEL KLUB -Postani deo nase velike putnicke porodice

TRAVEL KLUB Postani deo nase velike putnicke porodice

Neka putovanje sa Travel Klubaom bude tvoj prvi korak

Neka putovanje sa nama bude tvoj prvi korak.

Svaki sledeći napravićemo zajedno i iza sebe ostaviti hiljade i hiljade kilometara

Svaki sledeći napravićemo zajedno a iza sebe ostaviti hiljade i hiljade kilometara...

Izaberi svoju turu, Travel Klub avanturu:
ZIMA NA PEŠTERU - SKI CENTAR ŽARI- NOVA GODINA 2023
30 decembar-3 janaur 2023 / 5 dana / 4 POLUPANSIONA, HOTEL LANE 3* /BUS DNEVNA VOŽNJA

ZIMA NA PEŠTERU - SKI CENTAR ŽARI- NOVA GODINA 2023

CENA 199€ / POPUNJENO !

Zamislite da se nađete na jednoj od najvećih visoravni u čitavoj Evropi gde se prostire Specijalni rezervat prirode "Peštersko polje". Ako ste ljubitelj narodnih predanja, zanimljive tradicije i šetnji na svežem vazduhu, ovo je pravo mesto za vas. Ne samo da ćete se popeti na najviši vrh, razgovarati sa pravim pešterskim stočarima, čuti priču o Svetom Đorđu i aždaji, možda zaplesati u kolu u najluđoj noći, videti retke vrste ptica, već ćete naučiti i da skijate! Zato krenite sa nama u novu zimsku avanturu i osetite neprolaznu magiju Peštera. Ski centar Žari udaljen je svega 6 km od centra Sjenice i predstavlja idealno mesto za rekreaciju na snegu tokom zimskog perioda.

VELIKA NOVOGODIŠNJA SEVDAH TURA 2023 (Travnik, Jajce, Mostar, Konjic, Sarajevo) - Doček Nove godine u Mostaru uz živu muziku!
30. decembar 2022 - 3. januar NOVA GODINA 2023 / 5 dana / 4 noći u Jajcu i Mostaru / bus DNEVNA VOŽNJA

VELIKA NOVOGODIŠNJA SEVDAH TURA 2023 (TRAVNIK, JAJCE, MOSTAR, KONJIC, SARAJEVO) - DOčEK NOVE GODINE U MOSTARU UZ žIVU MUZIKU!

CENA 179€ / POPUNJENO !

Da krenemo putem do Mostara, progovara želja stara! Vodimo vas na nezaboravnu novogodišnju sevdah turu. Uz karakteristične bosansko-hercegovačke zvuke i ukuse - nežne sevdalinke i ukusne baklave provešćemo pet dana u BiH i otkriti čari pravog "meraka". Očekuje nas dobar provod i pre svega odlična muzika, a samo uz dobru muziku možemo da shvatimo koliko je život lep!

KRAKOV NOVA GODINA 2023 - Banska Bistrica, NP Tatre, Krakov, Vroclav
30. decembar - 4. januar NOVA GODINA 2023 / 6 dana / 4 noćenja HOTEL 4* / bus DNEVNA VOŽNJA

KRAKOV NOVA GODINA 2023 - BANSKA BISTRICA, NP TATRE, KRAKOV, VROCLAV

CENA 259€ / POPUNJENO!

Da li Novu godinu želite da dočekate na novoj lokaciji, u novoj sredini, među novim ljudima? Krakov je jedna od najpopularnijih destinacija u Evropi za doček Nove 2023. godine sa sjajnim događajima i zabavama. Novogodišnja noć na poljskom se zove Silvesterovo a njen epicentar je Glavni trg. Uveče 31. decembra, hiljade krakovčana i posetilaca odlaze na Pijačni trg, gde Nova godina počinje serijom besplatnih rok koncerata nekih od najvećih poljskih zvezda. Neposredno pre ponoći počinje odbrojavanje, a na zvuk zvona sa katedrale Svete Marije povorka vatrometa osvetljava noćno nebo i najveću žurku na otvorenom koju ste ikada videli !

DVORCI ČEŠKE -PRAG 2023 Simboli prošlosti i čuvari istorije (Šternberk, Karlštejn, Loket, Hlubok)
1-6 januar ( Bozicni marketi traju do 6.1.) 2023 /6 dana/4 noćenja /bus DNEVNA VOŽNJA

DVORCI ČEŠKE -PRAG 2023 SIMBOLI PROšLOSTI I čUVARI ISTORIJE (ŠTERNBERK, KARLšTEJN, LOKET, HLUBOK)

CENA 229€ / POPUNJENO!

U srcu Evrope nalazi se bajkovita zemlja čija je prestonica predivni Prag.U senci ovog veličanstvenog grada kriju se nebrojene lepote razbacane po snenoj i tihoj češkoj provinciji.Dvorci od kojih zastaje dah, očuvani u tolikoj meri da imate utisak da ste prebačeni u neko drevno vreme vitezova, princeza i dvorskih balova. Obilaziti češke dvorce ponekad je kao zakoračiti u neku bajku koju smo slušali u detinjstvu. Doživite sa nama ovu priču, posetite jednu od najlepših regija Evrope - lepu Češku !

BEČ-VAHAU DOLINA - Na lepom plavom Dunavu (Đer, Dvorac Lihtenštajn, Banja Baden)
2-5. januar NOVOGODIŠNJI PRAZNICI 2023 / 4 dana / 3 noćenja EVENTHOTEL PYRAMIDE 4* / bus DNEVNA VOŽNJA

BEČ-VAHAU DOLINA - NA LEPOM PLAVOM DUNAVU (ĐER, DVORAC LIHTENšTAJN, BANJA BADEN)

CENA 199€ / jos 4 sobe !

Beč - centar moćne carevine sa dvorovima i raskošnim palatama, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama. Grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa pleni svojom raskošću i ne ostavlja posetiocu nijedan neispunjen trenutak...Posetićemo i dolinu reke Dunav na kojoj ćemo oslušnuti istoriju i melodije čuvenih Štrausovih valcera...Prvi gradić na našem putešestviju jeste Krems sa svojim izuzetno očuvanim srednjovekovnim centrom po kojem ćemo se prošetati...Potom sledi poseta drevnom Durnsteinu iznad kojeg se nalaze ruševine starog zamka u kojem je prema legendi bio zatočen engleski kralj Ričard. Poslednji biser ove regije koji ćemo posetiti jeste gradić Melk sa impozantnom Benediktinskom opatijom koja spada u red najvećih opatija Evrope. Kulturni krajolik Vahau doline uvršten je 2000. godine na UNESCO-vu listu. Dolinu krasi divna panorama od koje zastaje dah. Pridružite nam se na ovom putovanju da zajedno uživamo u bajkovitim gradovima smeštenim na lepom plavom Dunavu...

DOŽIVI SLOVENIJU (Ljubljana, Bled, Bohinj, Vodopad Savica, Kopar, Piran, Predjamski grad, Postojnska jama)
2-5. januar NOVOGODIŠNJI PRAZNICI 2023 / 4 dana / 3 noćenja u Ljubljani HOTEL M 4* / bus DNEVNA VOŽNJA

DOŽIVI SLOVENIJU (LJUBLJANA, BLED, BOHINJ, VODOPAD SAVICA, KOPAR, PIRAN, PREDJAMSKI GRAD, POSTOJNSKA JAMA)

CENA 189€ / ZATVORENO !

Slovenija - jedina zemlja koja u svom nazivu ima reč “LOVE”. Krase je brojne reke, kanjoni, planine, šume, jezera, pa čak i more. Jedinstveni spoj prirodnih atrakcija koje treba doživeti, kao što i glasi turistički slogan ove zemlje “I feel Slovenia”! Obiđite sa nama Slovenačku rivijeru, 47 km raja, najveću luku ove regije Kopar i stari grad Piran. Uživajte u najslikovitijim mestima Slovenije - Bledu i Bohinju. Doživite čari jedne od najlepših prestonica - Ljubljane i parka Postojnska jama koji u svoj svojoj lepoti i veličanstvenosti nudi doživljaj koji ćete dugo pamtiti!

MAĐARSKA KRALJEVSKA TURA  2023 (Budimpešta, Sekešfehervar, Estergom, Višegrad, dvorci Bori, Brunszvik i Gedele)
2-5. januar NOVOGODIŠNJI PRAZNICI 2023 / 4 dana / 3 noćenja u Budimpešti HOTEL 3* i 4* / bus DNEVNA VOŽNJA

MAĐARSKA KRALJEVSKA TURA 2023 (BUDIMPEšTA, SEKEšFEHERVAR, ESTERGOM, VIšEGRAD, DVORCI BORI, BRUNSZVIK I GEDELE)

CENA 159€ / POPUNJENO !

Za sve vas koji volite drugačija putovanja pripremili smo autentičan "kraljevski" program. Bajkoviti barokni dvorci sa zanimljivom istorijom, srednjovekovne tvrđave, parkovi sa jezerima, kulturne znamenitosti i muzejske zanimljivosti rasprostranjeni su širom Mađarske. Ista je situacija i sa okolinom glavnog grada - Budimpeštom! Želimo da vam pružimo četiri savršena dana u otkrivanju blaga davnih vremena. Arhitektonsko nasleđe Mađarske, istorijsko nasleđe tvrđava i dvoraca zaista je bez premca. Zato ne oklevajte. Rezervišite svoje mesto na vreme!

O nama

O nama

Nešto o nama

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Officiis fugiat maiores beatae ducimus culpa aliquid, accusamus possimus veritatis distinctio sapiente quod perferendis ratione inventore quibusdam perspiciatis, autem iste! Rem, perferendis!

Saznaj više
Događaji

Događaji

Naše aktivnosti

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Excepturi quae hic porro architecto illo aliquam quasi blanditiis ut at? Quos qui vero hic praesentium odit vitae saepe tempora atque consequatur?

Saznaj više
Naši vodiči

Naši vodiči

Upoznaj svog vodiča

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Dignissimos id cum placeat voluptate quae provident deleniti ut? Quos possimus quod illo, sed, non perspiciatis autem molestias commodi maiores incidunt odit!

Saznaj više