TRAVEL KLUB -Postani deo nase velike putnicke porodice

TRAVEL KLUB Postani deo nase velike putničke porodice

Neka putovanje sa Travel Klubaom bude tvoj prvi korak

Neka putovanje sa nama bude tvoj prvi korak.

Svaki sledeći napravićemo zajedno i iza sebe ostaviti hiljade i hiljade kilometara

Svaki sledeći napravićemo zajedno a iza sebe ostaviti hiljade i hiljade kilometara...

Izaberi svoju turu, Travel Klub avanturu:
ESPACE KILLY FRANCUSKA SKIJANJE 2024 -AVIO PREVOZ-  Tignes /Val d Iser ( POVRATNA AVIO KARTA + POVRATNI TRANSFERI AERODOM ŽENEVA/ HOTEL /TINJ APP+SMEŠTAJ 7+2 NOĆENJA )
19/29 januar, 9/19 februar , 8/17 mart 2024 / ILI NA UPIT / 10 ili 11 dana /9 ili 10 noćenja /AVIO PREVOZ

ESPACE KILLY FRANCUSKA SKIJANJE 2024 -AVIO PREVOZ- TIGNES /VAL D ISER ( POVRATNA AVIO KARTA + POVRATNI TRANSFERI AERODOM ŽENEVA/ HOTEL /TINJ APP+SMEŠTAJ 7+2 NOĆENJA )

CENA od 950€ / /

Tignes i Val d'Iser - skijajte na mestu gde skijaju najbolji u jednom od najlepših svetskih ski centara - Espace Killy, koji obuhvata skijališta Tignesa i čuvenog Val d'Isera. Smeštaj je u samom Tignesu, koji se nalazi na nadmorskoj visini od čak 2100m. Skijajte na 300 km staza u kompleksu skijališta L' Espace Killy u Savojskim Alpima, koje se proteže se na nadmorskoj visini od 1550m do 3450m.

SKI & SPA ZIMA NA PEŠTERU SRETENJE - SKI CENTAR ŽARI 2024 (UVAC, PEŠTER, SELO CARIČINA, NOVI PAZAR ) -SKIJANJE I WELLNESS ODMOR U SRBIJI - AUTOBUSKA DNEVNA VOŽNJA
15-18. februar, 14-17. mart 2024 / 4 dana / 3 POLUPANSIONA HOTEL BOROVI 4* BAZEN SPA WELLNESS

SKI & SPA ZIMA NA PEŠTERU SRETENJE - SKI CENTAR ŽARI 2024 (UVAC, PEŠTER, SELO CARIČINA, NOVI PAZAR ) -SKIJANJE I WELLNESS ODMOR U SRBIJI - AUTOBUSKA DNEVNA VOŽNJA

CENA 299€ / /

Ako ste ljubitelj narodnih predanja, zanimljive tradicije , skijanja ili šetnje na svežem vazduhu, ovo je pravo mesto za vas. Ne samo da ćete se popeti na najviši vrh, čuti priču o Svetom Đorđu i aždaji, videti retke vrste ptica, uživati u spa i wellness programu…već ćete i naučiti da skijate ! Zato krenite sa nama u novu zimsku avanturu i osetite neprolaznu magiju Peštera. Ski-centar “Žari” udaljen je svega 6 km od centra Sjenice i predstavlja idealno mesto za rekreaciju na snegu tokom zimskog perioda.

TRI DOLINE FRANCUSKA SKIJANJE 2024-  Les Menuires - AVIONOM ( POVRATNA AVIO KARTA + POVRATNI TRANSFER AERODOM ŽENEVA/ LES MENUIRES+SMEŠTAJ 7 NOĆENJA)
25 februar 2024-03 mart 2024/ 7 dana /6 noćenja /AVIO PREVOZ

TRI DOLINE FRANCUSKA SKIJANJE 2024- LES MENUIRES - AVIONOM ( POVRATNA AVIO KARTA + POVRATNI TRANSFER AERODOM ŽENEVA/ LES MENUIRES+SMEŠTAJ 7 NOĆENJA)

CENA Program u prodaju od 20.11.2023 / /

Po kilometrima staza, Les Menuires je najveći deo najveće ski regije na svetu - 3 Doline u francuskim Alpima. Smešten je u dolini Belleville i veoma je sunčano područje sa odličnim snežnim uslovima. Takođe predstavlja najbolju startnu poziciju za skijanje u najvećem svetskom ski resortu sa ski-in/ski-out smeštajem. Mesto je dizajnirano da Vam pruži aktivni odmor , veliki izbor smeštaja, od osnovnih apartmana do hotela sa 5 zvezdica, bazenom i wellness centrom. Većina zaposlenih od ski instruktora do radnika u prodavnicama i na ski liftovima su lokalci iz ovog područja, tako da Menuire odiše ljubaznošću domaćina. I to pravi razliku.

O nama

O NAMA

Više o Travel Klubu

Travel Klub je osnovan u okviru Organizacije Stari grad za potrebe putovanja članova u zemlji i inostranstvu. Naši ciljevi su obrazovanje, upoznavanje i razumevanje sveta uz osvežen i kreativan pristup. Organizujemo putovanja kao alat za izgradnju kulture solidarnosti. Istražujemo svet neprestano, jer to nas čini mudrijima i bogatijima. Spajamo i delimo iskustva, prenosimo utiske i dobru energiju. Pakujemo snove u kofere. Uživamo u putovanjima. Pridruži nam se !

Saznaj više
Događaji

KULTURA PUTOVANJA

Edukacija, projekti, događaji

Moderan koncept putovanja Travel Kluba zasnovali smo na originalnim i edukativnim sadržajima. Masovnost nije naš izbor. Promovišemo aktivni odmor, boravak u prirodi. Ukazujemo na značaj edukacije u turističkom sektoru organizacijom putujućih radionica i konferencija. Pratimo trendove. Misija nam je da budemo drugačiji i izvan uobičajenih okvira. Da učimo, rastemo, pomažemo, budemo bolji saputnici, kolege, prijatelji, jednostavno bolji ljudi !

Saznaj više
Naši vodiči

NAŠ TIM

Upoznaj svog vodiča

Okupili smo se se oko zajedničke ideje da napravimo iskorak ka drugačijoj percepciji i doživljaju savremenog turizma. Naš tim čini zaljubljenici u putovanja, entuzijasti, kreativci. Srdačni , druželjubivi, strpljivi , odlučni i fleksibilni. Multitaskeri. Komunikativni. Svakog dana u pokretu. Slušamo, razumemo , organizujemo i podržavamo . Tolerantni smo za putnike i njihove zahteve, komentare i pitanja. Mi radimo najlepši posao na svetu !

Saznaj više