MORAHALOM BANJA Spa dan u Banji Eržebet **** Madjarska - Termin u pripremi / jednodnevni izlet autobusom (450km)

CENA: / / SPECIJALNA PONUDA: 2200 din


preuzmite program putovanja (pdf)

Morahalom se nalazi na nekih 14 km od graničnog prelaza Horgoš, odnosno oko 20 km jugozapadno od Segedina.   Ovaj gradić ima oko 6000 stanovnika i centar je ovog dela južne Mađarske. Banja i javna kupatila igraju značajnu ulogu u turizmu regiona, posebno što zbog svojih medicinskih karakteristika imaju izuzetne specifičnosti u čitavom ovom kraju . Na otvorenom, pored bazena sa lekovitom vodom nalazi se restoran Čarda Varga gde možete pojesti tradicionalni mađarski gulaš, langoš, ili pojesti nešto od brze hrane. Za rekreativce, tu je i olimpijski bazen koji je zimi natkriven. Bazen koji je napolju, može se koristiti i zimi, jer je voda u njemu topla. Napomena: Spa program se ne preporčije osobama sa kardio vaskularnim oboljenjem, proširenim venama, tumorom, infektivnim oboljenjima kože.

Banja Eržebet u Morahalomu ima  14 zatvorenih bazena, 7 otvorenih bazena, 8 sauna (infra i finskom saunom)  sa lečilištem i wellness uslugama. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je izmedju 35-39 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za  lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2200 m2.. Bazene čine privlačnim ugrađene  hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima. Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda. Na otvorenom, pored bazena sa lekovitom vodom nalazi se restoran Čarda Varga gde možete pojesti tradicionalni mađarski gulaš, langoš, ili pojesti nešto od brze hrane. Za rekreativce, tu je i olimpijski bazen koji je zimi natkriven. Bazen koji je napolju, može se koristiti i zimi, jer je voda u njemu topla. Napomena: Spa program se ne preporčije osobama sa kardio vaskularnim oboljenjem, proširenim venama, tumorom, infektivnim oboljenjima kože.

PROGRAM PUTOVANJA:

Sastanak putnika ispred agencije u 5.30h. Polazak iz Beograda oko 6h (tačno mesto i vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje - organizator šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete poruku dan pred putovanje do 14h obavezno kontaktirajte agenciju). Iz Novog Sada oko 7h sa SP pumpe na Temerinskoj raskrsnici kod Rodića - okretnica autobusa br. 5. Vožnja autoputem ka Morahalomu sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i potrebnim pauzama. Dolazak do banje u prepodnevnim časovima. Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišćenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju. Boravak u banji do popodnevnih časova kada je predviđen polazak. Nastavak putovanja ka Beogradu. Dolazak u kasnim večernjim časovima. 

Kraj programa

CENA IZLETA UKLJUČUJE: 
-prevoz turističkim autobusom ili mini busom na navedenoj  relaciji (AC, CD-DVD oprema)
-usluge predstavnika agencije ( turistički pratilac, vodič)
-troškove organizacacije i vođenje puta

CENA IZLETA NE UKLJUČUJE:–OBAVEZNA PRIJAVA I UPLATA U AENCIJI :
- obavezno putno zdrastveno osiguranje prema uslovima Uniqua osiguranja
- doplatu za celodnevno korišćenje termalnih bazena – ulaznicu, 2600 forinti  (PLACA SE VODIČU NA LICU MESTA U FORINTAMA)
- individualne troškove

 NAČIN PLAČANJA : prilikom rezervacije u celosti u gotovini ili na račun agencije.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 45 PUTNIKA
U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA IZLET CE BITI OTKAZAN ILI POMEREN

ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDINIH SADRŽAJA U PROGRAMU

RASPORED SEDENJA U AUTOBUSU ODREĐUJE SE PREMA DATUMU PRIJAVE

PREMA ZAKONU O TURIZMU, ČLAN 79, ZA JEDNODNEVNE IZLETI (PUTOVANJA KRAĆA OD 24h), NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA

 UZ OVAJ PROGRAM VAŽI OUP ORGANIZATORA BIKE&TRAVEL doo-OGRANAK TRAVEL KLUB

 LICENCA 248/2020 Cenovnik br. 2 od 25.2 2020.

Popusti za članove
Popusti za grupe
Sačuvaj uspomene
Ostvari saradnju
Spavaj udobno