Tignes i Val d'Iser - prevoz , smestaj, ski pas /Outlet Vicolungo - 3-12 januar 2020/10 dana/ 7 noci

CENA: 439€ / SPECIJALNA PONUDA: 429€ do 10.12.


preuzmite program putovanja (pdf)

Espace Killy -Tignes i Val d'Iser, skijališta oblast u Savojskim Alpima, koja obuhvata 300 km ski staza, proteže se na nadmorskoj visini od 1550m do čak 3450m i važi za možda i najbolje skijalište na svetu. I što se tiče atmosfere i dobrog provoda takođe nosi epitet jednog od najboljih.. Bićete u prilici da skijate na izuzetnim i dugačkim stazama, od kojih je svakako najpoznatija veleslalomska staza u Val d'Isereu, na kojoj se vozi Svetski kup. 
Skijajte na mestu gde skijaju najbolji!

Naselje Tignes na 2100 m/nv je jezerom podeljeno na dva dela: Le Lac i Val Claret koja su povezani besplatnim ski busom. U centru mesta se nalazi moderni bazen i wellness centar.
Aparmani i studija  nisu tipski opremljeni, svaki apartman je sa različitim nameštajem i opremom.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Program putovanja:                                     
                                                                                          10 dana / 7 polupansiona / autobusom
                                                                                                                        DNEVNA VOŽNJA

1 DAN : 3 januar  BEOGRAD- TIGNES 

Polazak iz centra Beograda u popodnevnim satima.  

2 DAN : 4 januar TIGNES 

Dolazak u Tignes u popodnevnim satima i smeštaj u apartmane.

3/8 DAN  : 5 - 10. januar  Šestodnevno skijanje u oblasti Tignes i Val d'Iser.
9 DAN: 11 januar  - Spremanje za put, sređivanje i odjava apartmana u prepodnevnim satima, nakon toga polazak. Usputno svraćanje u OUTLET centar Vicolungo u Italiji (ukoliko vreme polaska i uslovi na putu dozvole da se stigne u radno vreme outleta).
10 DAN BEOGRAD: 12. januar - nedelja. Dolazak u Beograd u ranim popodnevnim satima.

Kraj usluga

 

 

 

 

 

 


 

    PAKET ARANŽMAN (PREVOZ+ SMEŠTAJ + SKI PASS ZA TIGNES I VAL D’ISER 300 km staza ):
                                                   1500,00 din + DEVIZNI DEO IZ TABELE

TERMIN PUTOVANJA

SMESTAJ

TIP SMESTAJA

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA PONUDA* ograničen broj soba

   03.01-12.01.2020

RESIDENCE HOME CLUB

Studio sa 4 kreveta

439€

429€

   03.01-12.01.2020

RESIDENCE HOME CLUB

App sa 2 sobe/6 kreveta

459€

449€

     Dinarski deo aranžmana iznosi 1500 rsd a DEVIZNI SE UPLAĆUJE PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE

U CENU JE URAČUNATO:
- prevoz udobnim turističkim autobusom od 37-87 mesta

- smeštaj u izabranim apartmanima na bazi 7 noćenja

- Šestodnevni skipas za Tignes i Val d Iser oblast, koja obuhvata 300 km ski staza 

- usluga pratioca grupe

- troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:                          

- putno zdravstveno osiguranje/skijaško osiguranje
- sve dodatne usluge koje nisu navedene u cenovniku
- ski skola na upit

-Posteljina i peškiri: Ukoliko ne želite da nosite sopstvenu posteljinu i peškire, za to ćete morati da izdvojite dodatno: ___ evra posteljina za singl krevet; __ evra posteljina za francuski krevet; __evra set dva peškira. Savetujemo vam da nosite sopstvenu posteljinu i peškire, zbog procedure oko rentiranja (uzimanja i vraćanja) i unapred nepoznatog kvaliteta istih.
-Depozit: Depozit za najam apartmana iznosi ___ evra, a plaća se gotovinski na licu mesta, neposredno pre ulaska u isti. Polaganje dpozita je moguće i blokiranjem sredstava u visini depozita sa devizne kreditne kartice, ukoliko je posedujete. Depozit se dobija natrag na kraju boravka, prilikom razduživanja apartmana.
-Završno čišćenje: Apartman je potrebno srediti, očistiti i dovesti u red da bude u stanju kakav je bio pre ulaska. Ukoliko ne zelite da sami to uradite, možete angažovati službu za čišćenje, ali ćete za to morati izdvojiti dodatni novac.
-Boravišna taksa: U cenu nije uračunata boravišna taksa. Plaća se prema važećem cenovniku na recepciji (okvirno od 1 do 2,5 eur po osobi dnevno, u zavisnosti od izabranog apartmana). Nismo u mogućnosti da garantujemo cenu turističke takse, obzirom da je podložna promenama koje zavise od odluka lokalne samouprave
POPUSTI  I DOPLATE: UMANJENJE ZA SOPSTVENI PREVOZ 50€ Doplata za dodatno sedište 50€ .Doplata za izbor sedišta 15€ . Smeštaj je u izabranim apartmanima, a iskazana cena je po osobi u slučaju da je apartman u potpunosti popunjen, tj. da je u njemu smešteno onoliko ljudi koliko apartman ima kreveta. 
 - Ako 5 osoba boravi u 6-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je  35 evra
 - Ako 4 osobe borave u 6-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je 85 evra,
 - Ako 3 osobe borave u 4-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je 45 evra,
 - Ako 2 osobe borave u 4-krevetnom apartmanu, doplata po osobi je 135 evra.
Bez skipasa: Ukoliko se ne koristi usluga skipasa, obračunava se, u zavisnosti od uzrasne kategorije skijaša, pripadajuće umanjenje u odnosu na definisanu cenu kompletnog paket aranžmana.
* VAŽNA NAPOMENA: Svi autobuski polasci u organizaciji Turističke agencije TRAVEL KLUB  odvijaju se iz centra Beograda, ispred agencije kod Kalemegdana ili sa parkinga ispred SC Milan Gale Muškatirovič (bivši 25 maj). Raspored sedenja u autobusu pravi se na osnovu datuma prijave i ne može se menjati osim uz doplatu za izbor sedišta. POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

GRAD

MESTO POLASKA

CENA POVRATNOG TRANSFERA

SUBOTICA

parking kod radničkog univerziteta

25 EUR

NOVI SAD

parking kod železničke stanice

15 EUR

OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Beograd – Zagreb do graničnog prelaza Batrovci (granica sa Hrvatskom)

 NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA : dinarski po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate, 40% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 10 dana pred put , platnim karticama VISA, DINA, MAESTRO, MASTER CARD na rate čekovima,40% avans, poslednja rata 2 meseca posle putovanja, realizacija 10. ili 20. u mesecu 
OPIS SMESTAJNOG OBJEKTA:. Smešten u okrugu Le Lavachet u Tignesu, Residence Le Home Club udaljen je 50 metara od skijaške staze i ima pristup skijanju do vrata. Nudi smeštaj za samostalan boravak sa sopstvenim balkonom i pogledom na planinu. Studio sadrži dnevni boravak i trpezariju, garderobu, centralno grejanje i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Čajna kuhinja opremljena je mikrotalasnom pećnicom, frižiderom i šporetom. Supermarketi i restorani idealno su smješteni na udaljenosti od 100 metara od studija. Bourg-Saint-Maurice je na 35 km. Besplatna usluga prevoza je dostupna zimi 24 sata dnevno pored objekta koji omogućava pristup različitim okruzima u odmaralištu. Žičare u blizini: Pakuis ski lift - 350 m Ski lift Livachet - 400 m Skijaška vučnica Chaudannes - 400 m Ski lift Lift Rosset - 700 m Žičara Almes - 750 m Ski liftova Palafour - 800 m

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg  dana boravka do 09:00 časova. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata

Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, , mini-bar, TV, klima uređaj...)

OPŠTE NAPOMENE: Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska

Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

Molimo Vas da pažljivo proĉitate Opšte uslove putovanja

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 45 PUTNIKA

U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ KOREKCIJU CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM

AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO KOREKCIJE CENA U SLUČAJU PROMENA NA DEVIZNOM TRŽIŠTU

AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA

ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDINIH SADRŽAJA U PROGRAMU

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA TRAVEL KLUB

POSEBNE NAPOMENE SU SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA

ORGANIZATOR PUTOVANJA BIKE&TRAVEL doo-OGRANAK TRAVEL KLUB
 LICENCA 117/2016
Cenovnik br. 2 od 9.11.2019.

Popusti za članove
Popusti za grupe
Sačuvaj uspomene
Ostvari saradnju
Spavaj udobno