DUBAI 2021 (UKLJUČENE SVE TAKSE) - 5 dana /4 noci /HOTEL+AVIO ( INDIVIDUALNI POLASCI-TERMIN I BROJ NOĆENJA BIRATE SAMI)

CENA: / / SPECIJALNA PONUDA: od 490€

UPIT / REZERVACIJA


preuzmite program putovanja (pdf)

UAE – Sunce, plaže sa belim peskom kojima se ne nazire kraj i tirkizno more su baš onakvi kakvim ste ih zamislili. Šopingu nećete moći da odolite. U vrhunskim restoranima će vam se probuditi sva čula. Spektakularni događaji će vam zauvek ostati u sećanju. Svojim spojem  tradicionalne i moderne kulture, Ujedinjeni Arapski Emirati su dobitna kombinacija. Možda želite da se vozite po peščanim dinama? Možete. Želite da vidite  Formulu 1? Možete i to. U Ujedinjenim Arapskim Emiratima gotovo ništa nije nemoguće.

Dubai – Sjajan i glamurozan. Od „Šoping festivala“, preko kitnjastih hotela, bezbroj šoping molova, restorana, barova i klubova, Dubai je kao nijedan drugi grad na svetu. Kupajte se u toplom moru sa pogledom na šumu najmodernijih solitera, popnite se na Burdž Kalifu, najvišu zgradu na svetu, posetite operu…Dubai privlači svojom atraktivnošću. Međutim postoji i drugi Dubai, Dubai tradicionalnih sukova zlata, tekstila i začina. Provedite nekoliko sati pored kanala posmatrajući tradicionalne drvene brodiće dok pušite nargilu. Prošetajte ulicama spokojnog kvarta Bastakia ili multikulturalnih kvartova Karama ili Satwa. Šta god da je vaš izbor, Dubai je grad koji morate posetiti i iznova mu se vraćati.

Program putovanja:

                                                                                                 Paket aranžman  hotel + avio +transfer  

1.dan BEOGRAD-DUBAI

Dolazak putnika na aerodrom "Nikola Tesla", dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Dolazak u Dubai,  pasoške i carinske formalnosti. Smeštaj u  izabranom hotelu  na bazi odabrane usluge. Noćenje.
2. – pretposlednji  dan DUBAI   Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodni dani za individualna razgledanja i posete: Obilazak Palm Jumeirah-najvećeg veštačkog arhipelaga, u obliku palme, sa luksuznim vilama, hotelima i akva parkom; odlazak u šoping centre: Dubai Mall, Mall od The Emirates i dr. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta-Dubai: poludnevno panoramsko razgledanje grada Dubaija; poludnevno panoramsko razgledanje grada Abu Dabija; odlazak u Yas akva park i Ferari World; pustinjski safari i vožnja po dinama na 4 x 4 kvad motorima; obilazak Burj Khalife-najveće zgrade na svetu. Noćenja.
Poslednji dan  DUBAI-BEOGRAD Doručak. Napuštanje soba do 10:00h-lokalno vreme. Slobodno vreme. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Dolazak u Beograd . Kraj programa.

TERMIN, HOTEL, BROJ NOĆENJA BIRATE VI                              

HOTEL / Kategorija

Lokacija

 

 Tip sobe/

Usluga

Broj dana /

noćenja

Termin

Cena po osobi u

dvokrevetnoj sobi


 Grand Central hotel  4* 

 MOVENPICK JUMEIRAH

LAKES TOWERS 5* ili sličan

 

Standard ND

6/5

na upit

Od 490 €

Dusit Residence - Marina 5* Jumeirah

 

Standard ND

8/7

na upit

Od 550 €

Moevenpick Jumeirah Beach  5*

 

ALL INCLUSIVE

8/7

Na upit

Od 990€

  • Ponuda je informativnog karaktera i sačinjena je prema trenutoj raspoloživosti i dostupnim tarifama na letovima, kao i prema trenutnoj rasoloživosti u hotelima.
  • Cena može da se promeni u svakom trenutku i zagarantovana je samo uplatom

Izbor drugih datuma i hotela je moguć po drugim cenama
U CENU JE URAČUNATO:
-Avio prevoz na relaciji Beograd-Dubai-Beograd
-Aerodromske takse koje su podložne promeni do dana polaska na putovanje. Deca 0-2 godine ne placaju aerodromske takse.
-Ručni prtljag 55x40x20 - 8kg, i kabinski 20kg.
-Smeštaj u  izabranom hotelu u dvokrevetnim standardnim sobama, na bazi noćenja sa doručkom.


U CENU NIJE URAČUNATO:  

-Povratni transfer od aerodroma do hotela 50€
-Boravišna taksa u hotelu (plaćanje na recepciji, po dolasku: Hoteli 5*- 20 AED (oko 4 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 4*- 15 AED (oko 3 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice; Hoteli 3*- 10 AED (oko 2 EUR) po sobi po noći po svakoj spavaćoj sobi u okviru iste smeštajne jedinice)
-Vodič - putovanje je individualno
-Fakultativne izlete - mogućnost organizovanja - na upit
- PCR test (ukoliko je potreban u trazenom terminu putovanja).


VAŽNA NAPOMENA : U momentu objave programa za ulazak u Ujedinjene Arapake Emirate za državljane Srbije je neophodan PCR test ne stariji od 72h. Budući da se informacije oko ulaska u strane zemlje stalno menjaju OBAVEZA JE ISKLJUČIVO PUTNIKA da se informiše u uslovima ulaska u zemlju u koju putuje usled COVID 19 . 


-Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja putnika moguce je sa Covid 19 pokricem
-Nepomenute usluge
FAKULTATIVNI IZLETI: Okvirne cene nekih od najtraženijih izleta :

- Na vrhu Burdž Kalife, 125. sprat Cena sa ulaznicom i transferom: 50 eur po osobi

- Poludnevno razgledanje Dubaija sa vodičem na engleskom jeziku: 20 eur po osobi
- Pustijnski safari sa uključenom roštilj večerom, cena: 40 eur po osobi

- "Marina Dhow" krstarenje sa večerom, cena: 45 eur po osobi
- Celodnevni izlet za Abu Dhabi sa vodičem na engleskom i prevozom, bez uključenog ručka, cena: 35 eur po osobi

*Minimum za realizaciju izleta je 15 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, moguća je realizacija uz korekciju cene.
- Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner .


USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Gotovinski, ili preko računa - uplata 100% od ukupne cene, prilikom rezervacije. Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 5 dana pre početka putovanja.
POPUSTI: Umanjenje za dete 2-12 godina na pomoćnom ležaju 10%. DOPLATA za sobu 1/1 na upit.

POSEBNI USLOVI OTKAZA UGOVORA ZA PROGRAM DUBAI : Po uplati putniku se odmah izdaje avio karta , hotelski i transfer vaucer. Ponuđene tarife su NON-REFUNDABLE-bez povracaja novca, Moguce su uplate Covid 19 osiguranja od otkaza.
OPIS PREDLOŽENIH HOTELA  :   Elegantan i moderan hotel sa 5 zvezdica  nalazi se u okviru kompleksa Jumeirah Beach Residence (JBR), na samo nekoliko minuta hoda od plaža u Persijskom zalivu, a u ponudi ima raznovrsne sadržaje za rekreaciju i nekoliko restorana. Gostima su na raspolaganju bazen na otvorenom, velnes centar i spa centar. Besplatan WiFi je dostupan u svim prostorijama..

 

Za ulazak u UAE potrebno je priložiti

  • Negativan PCR test ne stariji od 72 sata od datuma uzorkovanja testa je obavezan prilikom prijave putnika na let iz Beograda
  • Svi flydubai putnici imaju besplatno COVID zdravstveno osiguranje

VIZA ZA UJEDINJENE ARAPSKE EMIRATE:

Za državljane Republike Srbije viza za Ujedinjene Arapske Emirate nije potrebna.

 

SMEŠTAJ, HOTELSKE USLUGE I PRAVILA - NAPOMENE:

-Cena za decu do 12 godina, treću odraslu osobu i jednokrevetnu sobu gde nije navedena se dobija na upit.

-Smeštaj dece do 12 godina je u zajedničkom ležaju sa dve odrasle osobe.

-Pomoćni ležaj za odraslu osobu je pomoćni - manji je od standardnog (na rasklapanje, metalne ili drvene konstrukcije ili fotelja/sofa na rasklapanje).

-Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.

-Navodi o sadržaju odredjenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za akva park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

-Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 15h00/ datuma početka smeštaja do 11h30 poslednjeg dana smeštaja, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 15h00 i poslednjeg dana nakon 11h30 iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

-Voda iz slavina nije za piće, preporuka je konzumacija flaširane vode (doplata).

-Organizator putovanja ne snosi odgovornost ukoliko jedan ili više sadržaja u hotelu nisu u funkciji usled objektivnih okolnosti, renoviranja i slično.

-Buka u objektima oko hotela, regulisana je lokalnim zakonima i propisima; nadležnost lokalnih inspekcijskih organa.

-U hotelima kategorije 3*, 4* ili 5* obaveza je pridržavanja hotelskih pravila i propisa koji, između ostalog, nalažu formalan način oblačenja za vreme obroka. Obavezan je "dress code" za vreme obroka u restoranima svih hotela (zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu, kratkim pantalonama, bez obuće)

-Organizator putovanja ne može biti odgovoran, ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u smeštajnim jedinicama i smeštajnom objektu.

-U hotelima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima se prilikom dolaska i prijave u hotel ostavlja garancija u vidu depozita/kaucije. Garancija se može dati u gotovini ili kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela, dužine boravka i vrste uplaćenih usluga. Na kraju boravka, prilikom odjave iz hotela, depozit se vraća. Isti će biti umanjen za neplaćene troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Povraćaj depozita plaćen u gotovini se vrši prilikom odjave iz hotela, na recepciji. Ukoliko je plaćanje depozita garantovano kreditnom karticom procedura povraćaja sredstava je minimum 15 dana od povratka sa putovanja. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

NAPOMENE:

-Program je individualan. Rezervacija aranžmana se vrši na upit. Za realizaciju aranžmana je potrebno minimum 2 putnika.

-Promena datuma putovanja, kao i promena smeštajnog objekta, promena ličnih podataka putnika, smatra se se otkazom putovanja od strane putnika i podleže troškovima otkaza, prema posebnim uslovima otkaza aranžmana ovog programa

-Organizator putovanja nije odgovoran u slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga. U tom slučaju ODMAH se obratiti predstavniku aviokompanije ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu (Damage, odnosno Property Irregularity Report).

-Fakultativni izleti i posete nisu sastavni deo programa putovanja. Organizator putovanja nije odgovoran za kašnjenja, kvalitet organizacije i cenu fakultativnih izleta i poseta - čiji je organizator lokalna agencija na destinaciji. U slučaju primedbi i žalbi ODMAH se obratiti lokalnoj agenciji, organizatoru fakultativnih izleta i poseta.

-U Ujedinjenim Arapskim Emiratima ne vladaju bolesti epidemioloških razmera, prethodna vakcinacija za ulazak u zemlju nije potrebna.

-Carinski propisi za UAE- detaljnije informacije na sajtu http://www.uae-embassy.ae/. Alkohol se može konzumirati samo u hotelima, restoranima i barovima koji imaju dozvolu za točenje. Poželjno je da ženske osobe van plaže ili letovališta ne izlaze u šorcevima i majicama bez rukava.

-Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 2 PUTNIKA

Napomene za individualno putovanje: KORISNICIMA ĆE BITI PONUDJENE POJEDINAČNE USLUGE AVIO PREVOZA HOTELSKOG SMEŠTAJA   I DRUGIH USLUGA PO ŽELJI I VAŽE OPŠTI USLOVI REZERVACIJE  (ODABRANE AVIO KOMPANIJE I HOTELA). KORISNIKU SE NAKON UPLATE ODMAH IZDAJU AVIO KATA , HOTELSKI ILI TRANSFER VAUČER  

Popusti za članove
Popusti za grupe
Sačuvaj uspomene
Ostvari saradnju
Spavaj udobno