DUBAI 2022 (UKLJUČENE SVE TAKSE) - 8 dana /7 noci /HOTEL+AVIO ( INDIVIDUALNI POLASCI-TERMIN I BROJ NOĆENJA BIRATE SAMI)

CENA: / / SPECIJALNA PONUDA: od 890€

UPIT / REZERVACIJA


preuzmite program putovanja (pdf)

UAE – Sunce, plaže sa belim peskom kojima se ne nazire kraj i tirkizno more su baš onakvi kakvim ste ih zamislili. Šopingu nećete moći da odolite. U vrhunskim restoranima će vam se probuditi sva čula. Spektakularni događaji će vam zauvek ostati u sećanju. Svojim spojem  tradicionalne i moderne kulture, Ujedinjeni Arapski Emirati su dobitna kombinacija. Možda želite da se vozite po peščanim dinama? Možete. Želite da vidite  Formulu 1? Možete i to. U Ujedinjenim Arapskim Emiratima gotovo ništa nije nemoguće.

Dubai – Sjajan i glamurozan. Od „Šoping festivala“, preko kitnjastih hotela, bezbroj šoping molova, restorana, barova i klubova, Dubai je kao nijedan drugi grad na svetu. Kupajte se u toplom moru sa pogledom na šumu najmodernijih solitera, popnite se na Burdž Kalifu, najvišu zgradu na svetu, posetite operu…Dubai privlači svojom atraktivnošću. Međutim postoji i drugi Dubai, Dubai tradicionalnih sukova zlata, tekstila i začina. Provedite nekoliko sati pored kanala posmatrajući tradicionalne drvene brodiće dok pušite nargilu. Prošetajte ulicama spokojnog kvarta Bastakia ili multikulturalnih kvartova Karama ili Satwa. Šta god da je vaš izbor, Dubai je grad koji morate posetiti i iznova mu se vraćati.

Program putovanja:

                                                                                                 HOTEL+AVIO 

 

1.dan BEOGRAD-DUBAI

 Dolazak putnika na aerodrom "Nikola Tesla", dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Dolazak u Dubai,  pasoške i carinske formalnosti. Smeštaj u  izabranom hotelu  na bazi odabrane usluge. Noćenje.

2. – pretposlednji  dan  DUBAI  Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodni dani za individualna razgledanja i posete: Obilazak Palm Jumeirah-najvećeg veštačkog arhipelaga, u obliku palme, sa luksuznim vilama, hotelima i akva parkom; odlazak u šoping centre: Dubai Mall, Mall od The Emirates i dr. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta-Dubai: poludnevno panoramsko razgledanje grada Dubaija; poludnevno panoramsko razgledanje grada Abu Dabija; odlazak u Yas akva park i Ferari World; pustinjski safari i vožnja po dinama na 4 x 4 kvad motorima; obilazak Burj Khalife-najveće zgrade na svetu. Noćenja.

Poslednji dan  DUBAI-BEOGRAD Doručak. Napuštanje soba do 10:00h-lokalno vreme. Slobodno vreme.. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Dolazak u Beograd . Kraj programa.

                                       TERMIN, HOTEL, BROJ NOĆENJA BIRATE VI                              

HOTEL / Kategorija

Lokacija

 

 Tip sobe/

Usluga

Broj dana /

noćenja

Termin

Cena po osobi u

dvokrevetnoj sobi

Hampton by Hilton Dubai 3*

(Al Barsha )

 

ND

8/7

Na upit

Od 899€


 Jumeira Rotana 4*(downtown)

 

ND

8/7

na upit

Od 850 €


 Taj Jumeirah Lakes Towers 5*
(Marina Dubai)

 

 ND

8/7

Na upit

Od 1190€

Ramada Downtown Dubai 4*
(Downtown Brj Kalifa)

 

ND

8/7

Na upit

Od 1990€


 Madinat Jumeirah - Al Qass 5*
(Jumeirah beach)

 

ND

8/7

na upit

Od 5200€

 

  • Ponuda je informativnog karaktera i sačinjena je prema trenutoj raspoloživosti i dostupnim tarifama na letovima, kao i prema trenutnoj rasoloživosti u hotelima.
  • Cena može da se promeni u svakom trenutku i zagarantovana je samo uplatom

Izbor drugih datuma i hotela je moguć po drugim cenama
U CENU JE URAČUNATO:
-Avio prevoz na relaciji Beograd-Dubai-Beograd sa svim aerodromskim taksama
-Ručni prtljag 55x40x20 - 8kg, i kabinski 20kg.
-Smeštaj u  izabranom hotelu u dvokrevetnim standardnim sobama, na bazi noćenja sa doručkom.
U CENU NIJE URAČUNATO:  

-Povratni transfer od aerodrome do hotela 
-Boravišna taksa i ostale hotelske takse ( u zavisnosti od izabaranog hotela)
-Vodič - putovanje je individualno
-Fakultativne izlete - mogućnost organizovanja - na upit

- PCR test (ukoliko je potreban u trazenom terminu putovanja).


VAŽNA NAPOMENA : U momentu objave programa za ulazak u Ujedinjene Arapake Emirate za državljane Srbije je neophodan PCR test ne stariji od 48h. Budući da se informacije oko ulaska u strane zemlje stalno menjaju OBAVEZA JE ISKLJUČIVO PUTNIKA da se informiše u uslovima ulaska u zemlju u koju putuje usled COVID 19 . 


-Troškovi putnog zdravstvenog osiguranja putnika sa Covid 19 pokricem
-Nepomenute usluge


FAKULTATIVNI IZLETI-N UPIT:
- Na vrhu Burdž Kalife
- Poludnevno razgledanje Dubaija sa vodičem na engleskom jeziku
- Pustijnski safari sa uključenom večerom
- "Marina Dhow" krstarenje sa večerom
- Celodnevni izlet za Abu Dhabi sa vodičem na engleskom i prevozom

Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Gotovinski, ili preko računa - uplata 100% od ukupne cene, prilikom rezervacije. Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 5 dana pre početka putovanja.
POPUSTI: Umanjenje za dete 2-12 godina na upit

Za ulazak u UAE potrebno je priložiti

  • Negativan PCR test ne stariji od 48 sata od datuma uzorkovanja testa je obavezan prilikom prijave putnika na let iz Beograda

VIZA ZA UJEDINJENE ARAPSKE EMIRATE:

Za državljane Republike Srbije viza za Ujedinjene Arapske Emirate nije potrebna.

SMEŠTAJ, HOTELSKE USLUGE I PRAVILA - NAPOMENE:

-Cena za decu do 12 godina, treću odraslu osobu i jednokrevetnu sobu gde nije navedena se dobija na upit.
-Smeštaj dece do 12 godina je u zajedničkom ležaju sa dve odrasle osobe.
-Pomoćni ležaj za odraslu osobu je pomoćni - manji je od standardnog (na rasklapanje, metalne ili drvene konstrukcije ili fotelja/sofa na rasklapanje).
-Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.
-Navodi o sadržaju odredjenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za akva park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

-Jedan hotelski dan, kao rezervisane usluge računa se od 15h00/ datuma početka smeštaja do 11h30 poslednjeg dana smeštaja, bez obzira kada gost uđe u hotel. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu prvog dana aranžmana pre 15h00 i poslednjeg dana nakon 11h30 iziskuje dodatna plaćanja, direktno na recepciji.

-Voda iz slavina nije za piće, preporuka je konzumacija flaširane vode (doplata).

-Organizator putovanja ne snosi odgovornost ukoliko jedan ili više sadržaja u hotelu nisu u funkciji usled objektivnih okolnosti, renoviranja i slično.

-Buka u objektima oko hotela, regulisana je lokalnim zakonima i propisima; nadležnost lokalnih inspekcijskih organa.

-U hotelima kategorije 3*, 4* ili 5* obaveza je pridržavanja hotelskih pravila i propisa koji, između ostalog, nalažu formalan način oblačenja za vreme obroka. Obavezan je "dress code" za vreme obroka u restoranima svih hotela (zabrana ulaska u kupaćim kostimima, šorcu, kratkim pantalonama, bez obuće)

-Organizator putovanja ne može biti odgovoran, ukoliko putnik prekrši zabranu pušenja u smeštajnim jedinicama i smeštajnom objektu.

-U hotelima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima se prilikom dolaska i prijave u hotel ostavlja garancija u vidu depozita/kaucije. Garancija se može dati u gotovini ili kreditnom karticom. Visina depozita zavisi od kategorizacije hotela, dužine boravka i vrste uplaćenih usluga. Na kraju boravka, prilikom odjave iz hotela, depozit se vraća. Isti će biti umanjen za neplaćene troškove u hotelu, ukoliko ih ima. Povraćaj depozita plaćen u gotovini se vrši prilikom odjave iz hotela, na recepciji. Ukoliko je plaćanje depozita garantovano kreditnom karticom procedura povraćaja sredstava je minimum 15 dana od povratka sa putovanja. Organizator putovanja nema uticaja na postojanje i visinu depozita u hotelu.

NAPOMENE:

-Program je individualan. Rezervacija aranžmana se vrši na upit. 

-Promena datuma putovanja, kao i promena smeštajnog objekta, promena ličnih podataka putnika, smatra se se otkazom putovanja od strane putnika i podleže troškovima otkaza, prema posebnim uslovima otkaza aranžmana ovog programa

-Organizator putovanja nije odgovoran u slučaju oštećenja, kašnjenja ili gubitka prtljaga. U tom slučaju ODMAH se obratiti predstavniku aviokompanije ili osoblju na aerodromu (Lost&Found) kako biste zatražili odgovarajuću potvrdu (Damage, odnosno Property Irregularity Report).

-Fakultativni izleti i posete nisu sastavni deo programa putovanja. Organizator putovanja nije odgovoran za kašnjenja, kvalitet organizacije i cenu fakultativnih izleta i poseta - čiji je organizator lokalna agencija na destinaciji. U slučaju primedbi i žalbi ODMAH se obratiti lokalnoj agenciji, organizatoru fakultativnih izleta i poseta.

-U Ujedinjenim Arapskim Emiratima ne vladaju bolesti epidemioloških razmera, prethodna vakcinacija za ulazak u zemlju nije potrebna.

-Carinski propisi za UAE- detaljnije informacije na sajtu http://www.uae-embassy.ae/. Alkohol se može konzumirati samo u hotelima, restoranima i barovima koji imaju dozvolu za točenje. Poželjno je da ženske osobe van plaže ili letovališta ne izlaze u šorcevima i majicama bez rukava.

-Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja

Krajnji rok za prijavljivanje je 30 dana preputovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 2. Organizacja pomaže članovima  pri izboru smesštaja, prevoza i sl.  Po uplati se odmah izdaje avio karta , hotelski i transfer vaucer i i za njih važe isključivo uslovi kompanija koje su ih izdale. Ponuđene niske tarife su NON-REFUNDABLE-bez povracaja novca, Shodno zakonu o turizmu Republike Srbije, ovaj program nije pokriven garancijama osiguranja u slučaju insoventnosti i naknadi štete. Cilj ovog putovanja jeste širenje ideje samostalnog putovanja i posete »World Expo 2020 Dubai« , najveće Svetske izložbe ikada kroz temu » Povezivanje umova, stvaranje budućnoti«