Bugarska, Bansko, MPM Hotel Bansko SPA & Holidays 4* ( BEZ PCR TESTA) - ski sezona 2021 /8 dana /7 noći/ usluga polupansion

CENA: od 170 € / SPECIJALNA PONUDA: /

UPIT / REZERVACIJA

Bansko

Bansko se kao odmaralište i turistička destinacija za zimovanje i skijanje izuzetno brzo razvija. Pokazatelj koliko Bansko ulaže u infrastrukturu za skijanje i zimovanje je i FIS (Internacionlna skijaška federacija). Zimovanje i skijanje su ono po čemu je Bansko najpozntije s tim da se mesto razvija i u drugim aspektima.

Bansko je grad u Bugarskoj, jugo-zapadni deo, na nekih 160 km od Sofije, u podnožju planine Pirin. Kroz grad Bansko teče reka Glazne i deli ga na dva dela. Danas se za Bansko može reći da je miks tradicionalnog i modernog stila. Sa jedne strane imate nove i moderne hotele, a sa druge strane imate stare tradicionalne kuće, tipične za Balkan, sa uskim kaldrmisanim ulicama. Zbog jedinstvene arhitekture starog centra Bansko je uvršten u listu mesta World Heritage Site. Kad znate da Bansko ima par stotina barova, mehana, preko 75km ski staza, klizalište, hotele sa bazenima dobijate mesto u kom svako može da uživa. Zbog svega spomenutog Bansko je najbolje skijalište u Bugarskoj i celom regionu. Medjutim Bansko nije samo ski centar već mesto koje privlači turiste tokom cele godine. Ski staze, tokom letnjih meseci, koriste ljubitelji mountain bike-a, planinari i rekreativci. U Nacionalnom parku Pirin se nalazi najstarije drvo u Bugarskoj (Baykusheva mura) za koju se pretpostavlja da je stara koliko i Bugarska – 1300godina. Većina hotela ima savremene SPA centre sa širokom Wellness ponudom, u blizini su i golf tereni. Arheološki tragovi ukazuju da je regija oko Banskog bila naseljena još tokom Rimskog carstva. Pre nego što je postao popularan zimski, a sve više i letnji centar, Bansko je bilo poznato po stočarstvu. Od 2003 godine, pošto je izgradjena gondola (ski lift), dolazi do stalnog povećanja broja gostiju i noćenja u Banskom. Novina po kojoj Bansko postaje poznat su SPA centri. Najviše termalnih mineralnih izvora je u mestu Banya (čak 27), koje je samo 5km od Banskog.

Danas ski centar Bansko ima 75km ski staza, 14 ski liftova i žičara, koje opslužuju oko 25.000 skijaša po satu. 90% staza je opremljeno topovima koji prave veštački sneg. Najizazovnija staza u Banskom je “Tomba”, koja je dobila ime po legendarnom italijanskom skijašu Albertu Tombi. Najbolji pokazatelj kvaliteta i unapredjenja uslova za skijaše su svakako FIS (svetski kupovi u skijanju) koji se održavaju u mestu.

MPM Hotel Bansko SPA & Holidays 4*

Ovaj jedinstveni hotel poseduje jedan od najboljih spa centara u Banskom, u kom možete potpuno da se opustite nakon dana provedenog na ski stazama.

Gosti mogu besplatno da koriste bazen sa grejanom vodom, fitnes centar, saunu, parno kupatilo i zonu za relaksaciju. Razni masažni tretmani dostupni uz doplatu. Ovaj hotel sa 4 zvezdice nudi svojim gostima visoko kvalitetne usluge svetske klase i efikasnu, vrhunsku, ekološki orijentisanu tehnologiju.

U restoranu se služe gurmanska jela bugarske i internacionalne kuhinje, uključujući dijetalna jela. U baru u foajeu možete da uživate u predivnim kolačima, slatkišima, izvanrednim pićima, koktelima i izvrsnoj atmosferi. U šarmantnoj taverni na raspolaganju su tradicionalna jela bugarske kuhinje i bogat izbor salata. Vina i rakije predstavljaju pravi užitak za dušu. Lično će vas uslužiti glavni kuvari koji su pripremili ova vrhunska jela.

Hotel Bansko Spa & Holidays se nalazi na 10 minuta hoda od centra odmarališta.

 

Program putovanja

 Sopstvenim prevozom
1. dan - Ulazak u sobe/studije/apartmane od 14:00 sati po lokalnom vremenu.
2. dan do poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga.
Poslednji dan - Napuštanje hotela do 10:00 h .

HOTEL / Kategorija

Lokacija

 Tip sobe/

Usluga

 

Broj dana /

noćenja

 

Termin

Cena po osobi u

dvokrevetnoj sobi

MPM Hotel Bansko SPA & Holidays 4*

ECONOMY    HB

8 DANA/7 NOĆI

NA UPIT

OD 170

 

 

 

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

Smeštaj u hotelu na bazi polupansiona HB
Boravišna taksa u iznosu od 5 evra po osobi za period boravka ili u pojedinim hotelima 1 evra po danu po osobi;
Izabrani broj noćenja na bazi izabrane usluge;
Usluge predstavnika agencije (inopartnera) i troškovi organizacije putovanja.
 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje 
Prevoz do destinacije,
Individualni troškovi.

Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja - izbor više jela, osim kada u hotelima boravi manje od 25 osoba kada se prelazi na meni - klasičan način usluživanja (salata, glavno jelo i desert).  Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana, izuzev kod sledećeg hotela koji zahteva 100% uplatu cene aranžmana:
U većini objekata za boravak na dan 25.12.2020. obavezna je doplata za Božićnu večeru.
U većini objekata za boravak na dan 31.12.2020. obavezna je doplata za Novogodišnju večeru. 
Doplate se obračunavaju i plaćaju prilikom rezervacije uz aranžman i podležu potvrdi od strane smeštajnih objekata uz potvrdu rezervacije smeštaja.
U hotelima gde je obavezna Novogodišnja i Božićna večera (25.12.2020 i 31.12.2020.), neće se služiti polupansionska večera.

Program i cene za SKI PASS zima 2021 je u izradi.

Popusti za članove
Popusti za grupe
Sačuvaj uspomene
Ostvari saradnju
Spavaj udobno