Apartmani Aleksandra, kod Bajine Bašte, Tara - Najam na dan-raspolaže sa 1 kompletnim apartmanom i 1 studiom, za 16 osoba

CENA: od 35 € / SPECIJALNA PONUDA: /

UPIT / REZERVACIJA

Apartmani Aleksandra, Bajina Bašta, Tara

Objekat Apartment Aleksandra se nalazi u Bajinoj Bašti, na 20 km od Mitrovca. Vila se nalazi u Bušinskom Polju pored puta 172 Bajina Bašta - Perućac u neposrednoj blizini reke Drine i kupališta na Rači. Reka Drina, netaknuta priroda oaza jedno od retkih mesta koje vam pušta potpuni doživljaj prirode u njenom izvornom smislu. Od naše Vile se mogu realizovati izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, Zlatibora, Mokre Gore, obići grad Bajinu Baštu, manastir Raču, ili se okupati u jezeru Perućac. U neposrednoj blizini vile na oko 200 metara nalazi se gradsko kupalište, dečijm igralištem na otvorenom, terenima za odbojku na pesku. Pored bazena za kupanje nalazi se restoran u kome možete uživati u ribljim specijalitetima, u večernjim časovima vikendom se organizuju svirke sa muzikom uživo.

Na raspolaganju su zajednički salon i besplatan WiFi. Smeštajne jedinice gledaju na planinu i imaju sopstveno kupatilo, flat-screen TV, garderober, dnevni boravak, opremljenu kuhinju i popločano dvorište.Ponuda objekta takođe obuhvata vrt, pribor za roštilj i terasu za sunčanje.

Vrsta sobe:

 Apartman sa 2 Spavaće Sobe

  • Spavaća soba 1: 1 single  i 1 bračni krevet 
  • Dnevna soba: 2 kauča na razvlačenje za 2 osobe, plus 2 fotelje na razvljačenje
  • Spavaća soba 3: 3 single kreveta

 Studio Apartman

  • 3 single kreveta 

 

Sipstveni prevoz

Apartman Aleksandra, Bajina Bašta,Tara

Cena za noć:

Cena studija

-  je 35 eura, max. mogu 3 osobe

Cena apartmana:

- do 5 osoba je 50 eura

- do 6 osoba je 60 eura

- do 7 osoba 70 eura

Ceo sprat je 160 eura dan, kapacitet je 16 osoba

 

 

 

 

Popusti za članove
Popusti za grupe
Sačuvaj uspomene
Ostvari saradnju
Spavaj udobno