MALDIVI RAJ NA ZEMLJI- AZIJA EGZOTIKA 2020/2021 - INDIVIDUALNI POLASCI TOKOM CELE GODINE / avio-takse-transferi-hotel

CENA: / / SPECIJALNA PONUDA: od 990€

UPIT / REZERVACIJA


preuzmite program putovanja (pdf)

Maldive  čini arhipelag od 1.192 koralna ostrva, formiranih poput prstenova, u obliku bisernog lanca,  koji se nazivaju Atoli, čija lepota i jedinstvenost sa pravom ovo mesto svrstavaju u sam vrh najlepših destinacija sveta. Lepota Maldiva ogleda se u belim peščanim plažama, kokosovim palmama, kristalno čistoj i prozirno plavoj voda, bogatom morskom životu i uvek nasmejanom lokalnom stanovništvu. Od toplih voda Indijskog okeana do tradicionalnog lokalnog života, Maldivi su ona destinacija na kojoj iako ne radite apsolutno ništa to zapravo može da znači apsolutno sve . Ronjenje u koralnim grebenima, obilasci ostrva, plovidba brodićem ili istraživanje nove kulture , zadovoljava svačije ukuse i kod svakog čoveka stvara osećaj nirvane . Prepustite se, probudite sva svoja čula i uživajte u malom komadiću raja na Zemlji!

Dhigurah ostrvo  – Ostrva na kojima se nalaze ekskluzivni resorti nude vam  samo svet luskuza, dok Dhigurah, lokalno ostrvo, prikazuje tradicionalne Maldive.  Ostrvo Dhigurah nalazi se u Alifu Dhaalu atolu, na oko 3 sata udaljenosti brodom od glavnog grada Maldiva, Malea. Okružuju ga tople i mirne vode Indijskog okeana.  Kao takvo, ono je idealno mesto za miran i sadržajan odmor, čiju lepotu predstavlja neverovatna priroda, tirkizni okean i dugačka bela peščana plaza. Otkrijte kulturu i tradiciju, upoznajte lokalno stanovništvo ili ronite u Indijskom okeanu. Dhigurah je ostrvo koje čeka da bude istraženo.

              

Korisne informacije

Ovde ćete naći korisne informacije o destinaciji, kao i neke savete za ovo putovanje.

OPŠTI PODACI:

Maldivi, službeno Republika Maldivi, su ostrvska država u Indijskom okeanu, jugozapadno od Indijskog poluostrva. Sastoje se od oko 1200 ostrva grupisanih u 26 atola, među kojima je oko 200 naseljenih, a ostalih 80 se koristi samo za turizam. Službena religija je Islam, a jezik većine stanovništva je divehi, indoevropski jezik srodan singalskom, glavnom jeziku Šri Lanke. Privreda se temelji na turizmu i ribolovu. Maldivi su pretrpeli značajnu štetu u cunamiju u Indijskom okeanu u decembru 2004. godine. Nudizam je zakonom zabranjen na Maldivima, uključujući i boravak na plažama odmarališta, kupanje ili ronjenje bez kupaćih kostima u blizini brodova sa putnicima. U većini restorana nije dozvoljen boravak u kupaćim kostimima, kako bi se izbegle neprijatnosti za druge prisutne goste. 

Površina 
298 km2

Broj stanovnika
oko 338.000 

Državno uređenje
Republika od 1965. godine.

Glavni grad
Male, oko 70.000 stanovnika

Klima
Tropska klima na Maldivima podrazumeva prosečnu temperaturu između 29 i 32 stepena Celzijusa, sa povremenim tropskim pljuskovima. Od kraja maja do početka septembra je (jugozapadni) monsunski period u kojem ima povremeno kiše i vetra, dok je od novembra do aprila (severoistočni) monsun topao i suv. Cene boravka su najviše u sezoni (decembar-april), naročito u periodu božićnih i novogodišnjih praznika, kada je na Maldivima suvo i toplo vreme. Period od maja do novembra je takođe topao, ali sa višim stepenom vlažnosti vazduha i većom mogućnošću kiša. Tada na Maldivima ima manje turista, te je lakše pronaći odgovarajući smeštaj, koji je pritom povoljniji nego u sezoni.    

Novac
Maldivska rufija (MVR) = 100 laresa. Novčanice za MVR 500, 100, 50, 20, 10, 5. Kovanice za MVR 2, 1 i 50, 25, 10, 5, 2 i 1 laresa. Na aerodromu u Maleu se primaju samo dolari, tako da se preporučuje nošenje ove valute. U hotelu će primiti i evro, mada po nepovoljnijem kursu u odnosu na banke u Evropi.

Jezik
Divehi. Engleski jezik je u širokoj primeni kao službeni jezik. U turističkim područjima govore se i drugi jezici.

VIZA:
Državljani R. Srbije koji turistički putuju na Maldive, besplatnu vizu važeću za period do 30 dana dobijaju na maldivskom aerodromu. Potrebna je sledeća dokumentacija: važeća putna isprava, povratna avio-karta, dokaz o posedovanju dovoljno finansijskih sredstava (100 USD plus 50 USD za svaki dan boravka) ili potvrda o uplaćenom turističkom aranžmanu. Rok važenja pasoša radi turističkog putovanja mora biti najmanje 6 meseci. 

VAKCINACIJA:
Za putovanje na Maldive nije potrebno posedovati polisu zdravstvenog osiguranja, niti dokaz o vakcinaciji, izuzev ako dolazite iz oblasti zahvaćene žutom groznicom (pojedine oblasti centralne Afrike ili južne Amerike).

BEZBEDNOST:
Maldivi mogu da budu izloženi opasnosti od cunamija. U ovakvim situacijama, po izdavanju upozorenja o opasnosti od strane Vlade Maldiva, potrebno je pratiti uputstva koja emituju lokalna sredstava javnog informisanja i ponašati se u skladu sa njima.

 

                                                                                                                       10  dana / 7 noći/ avio

Predlog programa putovanja:     

1. dan BEOGRAD   Dolazak na aerodrom Nikola Tesla i čekiranje za let do Maldiva sa usputnim presedanjima.
2. dan MALDIVI   Sletanje u Male, glavni grad Republike Maldivi i transfer do ostrva. Smeštaj i odmor. Slobodno vreme za privikavanje i upoznavanje sa novom kulturom…
3. dan /8 dan MALDIVI   Slobodno vreme za odmor na plaži, kupanje i sunčanje ili individualne aktivnosti. Dani predviđeni za uživanje i stapanje sa mirnom okolinom. Upoznajte Maldive baš onakvim kakvi oni jesu. Uživajte u kristalno belom pesku uz zvuke talasa ili se kupajte u tirkiznoj vodi na nestvarnim plažama. Oprobajte se u ronjenju i snorkelingu, uživajte tragajući za mantama, kit ajkulama, kornjačama, delfinima ili šarenim koralima. Doživite nirvanu i potpuno opuštanje uz spa tretmane. Ukoliko želite aktivan odmor, probajte jet ski, jedrenje katamaranom, skijanje na vodi i pecanje. Idite na nenaseljena ostrva u okolini. Doživite Maldive na pravi način, prepustite se lokalnom načinu života, uživajte u egzotičnoj hrani i upoznajte novu kulturu. 

9. dan MALDIVI   Check out iz hotela. Transfer do aerodroma i let za Beograd sa usputnim presedanjem.
10. dan : BEOGRAD  Dolazak na mesto polaska. Kraj programa.

       USLUGA /PO OSOBI

 

       OSTRVO

 

       HOTEL –USLUGA

 

          CENA

 

    DOPLATA  1/1

   

PAKET ARANŽMAN

10 dana/7 noci

avio prevoz+transfer+smeštaj

MAAFUSHI

Triton Beach Hotel &Spa 3*

B&B (noćenje sa doruckom)

990€

Na upit

PAKET ARANŽMAN

10 dana/7 noci

avio prevoz+transfer+smeštaj

DHIFFUSHI

 

Holiday Island Resort and Spa 4*

HB ( polupansion)

1290€

Na upit

PAKET ARANŽMAN

10 dana/7 noci

avio prevoz+transfer+smeštaj

LANKINFINHU

 

Paradise Island Resort and Spa 4* HB (polupansion)

1390€

Na upit

PAKET ARANŽMAN

10 dana/7 noci

avio prevoz+transfer+smeštaj

MALE

Malahini Kuda Bandos Resort  4*

HB ( polupansion )

1590€

Na upit

PAKET ARANŽMAN

10 dana/7 noci

avio prevoz+transfer+smeštaj

ELLAIDHOO

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4*

HB (polupansion)

1590€

Na upit

PAKET ARANŽMAN

10 dana/7 noci

avio prevoz+transfer+smeštaj

EMBOODHOO

 

Hard Rock Hotel Maldives 5*

HB (polupansion)

2250€

Na upit

UPLAĆUJE SE PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE                                                                                                                                                                                                                   

                NAPOMENA: Na upit se mogu menjati  ostrva, smeštajni objekti i dužina boravka. .                                                                                                                                                                                                                
U CENU JE URAČUNATO:

 -Avio prevoz (Beograd-Male-Beograd) sa uključenim svim taksama
-Svi transferi po programu
-7 noćenja u odabranom hotelu na bazi odabrane usluge koju nudi
-Troškove organizacije putovanja
-VIZA: Uz biometrijske pasoše Repblike Srbije nije potrebno vaditi vizu unapred. Viza se dobija besplatno na aerodromu po sletanju za boravka do 30 dana. Potrebno je imati povratnu avionsku kartu i potvrdu rezervacije smestaja.

U CENU NIJE URAČUNATO:

-Individualne troškove
-Doplatu za transfer do okolnih ostrva (cena zavisi od tipa transfera koji odaberete)
-Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
-Medjunarodno putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, koje se preporučuje
-Fakultativni program

POPUSTI  I DOPLATE:  ZA 1/1 SOBU:  Doplata za sobu na upit.
NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA : dinarski po srednjem kursu Narodne banke , 30% prilikom rezervacije, 70% do 60 dana , ostatak isplaćeno 30 dana pred put


OPIS SMESTAJNOG OBJEKTA:

Hotel Triton Beach Hotel and Spa 3* je smeštajni objekat u Maafushi (Maldivi) koji raspolaže dvokrevetnim sobama. Svaka soba je klimatizovana i ima sopstveni TWC. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.
Holiday Island Resort and Spa 4* Hotel se nalazi se na peščanoj plaži jedinstvenog ostrva Dhiffushi. Pored uživanja na plaži hotel nudi mogućnost raznovrsnih sportova na vodi i izlete brodom. Kristalno more i meke peščane obale ovde su ostale u izvornom obliku onako kako ih je priroda i napravila. Provedite vaš odmor u miru i tišini, uživajući na širokoj beloj peščanoj plaži sa pogledom na beskrajno plavetnilo. Prepustite se zvucima prirode u jednom od poslednjih netaknutih rajeva zemlje.
Paradise Island Resort and Spa 4* je luksuzno odmaralište locirano u centralnom delu ostrva Lankinfinhu u Severnom Male Atolu. Resort je prepoznatljiv po svetlom koralnom pesku i kristalno čistom lagunomParadise Island je mesto izvan dosega stresnog modernog života, područje potpunog opuštanja sa blaženstvom koje pružaju puderasto beli pesak i zaslepljujuće plavetnilo Indijskog okeana.
Malahini Kuda Bandos Resort  4* Smešten u gradu Maleu, rizort Malahini Kuda Bandos sadrži spa centar i privatnu plažu. Pored toga raspolaže restoranom, hidromasažnom kadom i sadržajima za sportove na vodi. Neke smeštajne jedinice nude prostor za sedenje. Gosti mogu uz šolju čaja da uživaju u pogledu na more ili vrt. Sobe sadrže sopstveno kupatilo. Dodatne pogodnosti obuhvataju bade-mantile i besplatan toaletni pribor. Rizort Malahini Kuda Bandos nudi besplatan bežični internet. Na raspolaganju je i flat-screen TV.
Ponuda rizorta obuhvata frizerski salon, prodavnicu poklona i recepciju koja radi non-stop.

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4* Hotel se nalazi na ostrvu u obliku kornjače-Ellaidhoo na istočnom rubu Ari atola. Ellaidhoo je poznat kao raj za ronioce. Ovde se nalazi i velika, dobro opremljena PADI ronilačka stanica pod upravom Dive&Sail. Podvodni svet Ellaidhooa je vrlo raznovrstan zahvaljujući mnoštvu grebena i neravnom terenu. Odmaralište Ellaidhoo Maldives by Cinnamon, okruženo palmama i belim plažama, nudi udoban smeštaj sa luksuznim sadržajima, infiniti bazenom i fitnes centrom.
Hard Rock Hotel Maldives 5* nalazi se u laguni Embudu (Emboodhoo Lagoon), na samo 15 minuta vožnje gliserom od aerodroma. Hotel ima veliki bazen sa pogledom na okean, toboganom i podvodnim zvučnicima, Rock Spa centar, Body Rock teretanu, Rock Shop prodavnicu, Hard Rock Kafe i direktan pristup objektu The Marina @ CROSSROADS.
Sve hotelske sobe imaju krevet Simmons “Cool-Max” sa posteljinom od 300 niti, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i interaktivnim igrama, zvučnike Soundbar, mini-bar i besplatan čaj i kafu. Ponuda objekta uključuje besplatno korišćenje Fender gitara i Crosley gramofona za svirke u smeštajnoj jedinici. Gosti objekta Hard Rock Hotel Maldives svakog jutra mogu uživati u doručku na bazi švedskog stola u restoranu sa uslugom tokom celog dana, a mogu obradovati svoja čula i u nekom od ugostiteljskih objekata hotela, poput restorana Pan – Latin American. Ovaj porodični rizort poseduje prostrani dečji klub Roxity i klub za tinejdžere Teen Spirit, koji nudi aktivnosti inspirisane muzikom pogodne za decu uzrasta od 3 - 17 godina, kao i sve članove porodice.

 

NAPOMENE:
Opšte napomene:

  • Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
  • Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana povratka u zemlju.
  • Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu usled vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvideti, u vreme zaključenja ugovora.
  • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
  • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
  • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA TRAVEL KLUBA.
  • Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
  • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
  • U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
  • Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mestima, i ne smeju ih napuštati na mestima koja nisu predviđena za pauze (granice, ček point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posledice.
  • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca.
  • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
  • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
  • Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
  • Grupni aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 45 putnika za evropska putovanja.
  • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana pre datuma polaska za evropska putovanja.
  • Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
  • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije
  • Kod rezervacije hotelskog smestaja ili transfera važe uslovi ino dobavljača-rezervacionog sistema.
  • Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
  • Cene low cost aranžmana podložne su promenama i po uplati avansa se proveravaju tarife i putniku se potvrđuje cena aranžmana.
  • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
  • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
  • Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
  • Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
  • Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
  • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
  • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)
  • Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu.
  • Putnici koji ne izmire dugovanja i ne uplate putovanje do krajnjeg roka naznacenog u planu i programu i koji ne obaveste agenciju na bilo koji pismeni nacin u roku od 24 sata od datuma isteka roka placanja, bice tretirani kao da su odustali od putovanja.
  • Putnicima se preporucuje da uplate osiguranje od otkaza aranzmana.
  • U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to predviđeno i istaknuto programom putovanja.
  • Obilazak gradova u okviru programa putovanja je moguće realizovati pešaka, privatnim prevozom, gradskim prevozom ili bilo kojim drugim sredstvom.
  • Putnicima kojima imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučuje se da unapred provere radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom
  • Putnici su duzni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u prevoznim sredstvima i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni organizator putovanja, niti prevoznik,  niti hotel ne odgovara za iste! U slučaju kradje (gubitka ličnih stvari), putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori i zalbe vezani za kradje i nepredvidjene okolnosti.
  • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice.  Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
  • Bezbednost lica i putnika, kao i zdravstveno stanje u kom se putnik nalazi je potpuno licna i stvar je licne odgovornosti. Svi putnici moraju biti svesni zdravstvene i bezbednosne situacije zemalja u koje putuju.
  • Za ovaj aranžman primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA uskladjeni sa YUTA standardom.
  • Za ovo putovanje postoji poseban uslov putovanja,gde svi putnici svojom uplatom aranzmana potvrdjuju da su saglasni sa istim. Avio karte se obicno kupuju nekoliko meseci unapred i ukoliko putnik nakon prijave i uplate otkaze putovanje, duzan je da plati troskove avio karte u skladu sa uslovima avio kompanije. Gore pomenuta obaveza je istaknuta u zakonu kod člana 71. ako lice kome je poverena usluga prevoza zahteva naknadu za promenu imena putnika ili poništavanje karte i izdavanje nove, organizator putovanja ima pravo i na naknadu tih troškova (ova napomena važi za daleke destinacije)

Napomene u vezi sa smeštajem:

  • Organizator putovanja, TRAVEL KLUB, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
  • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera.
  • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
  • Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
  • U nekim smeštajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
  • Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smeštaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.
  • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:

  • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja.
  • Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
  • Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Travel Klub  nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
  • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
  • Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
  • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmene, promene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
  • Molimo sve putnike da se pre uplate fakultativnog izleta upoznaju sa predviđenim itinerarom i uslovima fakultativnog izleta.
  • Za fakultativne izlete nije obezbeđena  zaštita u pogledu garancija putovanja

Napomene u vezi sa vizama:

  • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
  • Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
  • Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mesec dana pre putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
  • Putnici koji ne poseduju nove biometrijske pasoše Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje.
  • Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata.
  • U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.

                                                             PROGRAM JE INDIVIDUALAN

AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE
INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA

ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDINIH SADRŽAJA PROGRAMU

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu posedujemo garanciju putovanja u visini od 200.000,00 eura. Putnici      su osigurani za slučaj insolventnosti i od odgovornosti organizatora turističkog putovanja

po osnovu polise br: 2700272 koja važi od 01.01.2020.

 UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA  TA TRAVEL KLUB,

                                      

POSEBNE NAPOMENE, USLOVI AVIO KOMPANIJE I INO DOBAVLJACA  SU
SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA

ORGANIZATOR PUTOVANJA BIKE&TRAVEL doo-OGRANAK TRAVEL KLUB

LICENCA 248/2020 Cenovnik br. 1 od 20.3.2020