ParadiSki -Les Arcs prevoz+smestaj+ski pass - 27 mart- 5 april 2020 /10 dana/7 noci/bus

CENA: 409€ / SPECIJALNA PONUDA: 399€ do 30.12.


preuzmite program putovanja (pdf)

PARADISKI – RAJSKO SKIJALIŠTE U SRCU SAVOIA

Kao rezultat trenda povezvanjanja ski centara u jedan izuzetno veliki skijaški sistem, trenda koji pogotovu vlada u Francuskoj, u srcu Savoia, nastao je Paradiski, sistem koji povezuje tri skijaška područja: La Plagne, Peisey-Vallandry i Les Arcs.

Faktički skijalište je nastalo 2003. godine kada su La Plagne i Les Arcs povezani žičarom Vanoise Express jednom od najvećih i najmodernijih žičara. U pitanju je jedinstvena na svetu double-decker gondola, kapaciteta od čak 200 ljudi, koja u 4 minuta vožnje premošćuje 1800m, brzinom od 12.5 m/s. Velelepni pogled iz gondole na Ponthurin dolinu sa 380 m visine, čak i one najravnodušnije ostaviće bez daha.

Skijalište Les Arcs čini polovinu ski domena Paradiski, sa 200 km ski staza. Sastoji se od 5 naselja: Bourg Saint MauriceArc 1600Arc 1800Arc 1950 i Arc 2000.
Arc 1800 je najpopularnije i najveće naselje a predstavlja i težište skijališta. Sastoji se od 4 manjih sela:  Charvet, Villards, Charmettoger i Chantel. Uzevši u obzir topografiju planine i vremenske uslove, Arc 1800 se nalazi na idealnoj poziciji. Karakterišu ga modernistička arhitektura, hoteli i brojni chaleti, kao i dućani, restorani, barovi, klizalište i ostali prateći sadržaj. Restorani i supermarketi se nalaze na 80 metara od objekta.

Rezidencija Lauzieres - opis apartmana-svi renovirani 2019 : U centralnoj prostoriji se nalazi krevet na razvlačenje, kompletno opremljena kuhinja sa šankom, mašinom za pranje sudova, šporetom, frižiderom, posuđem. U ulaznom delu studia nalazi se krevet na sprat ispod koga se nalazi i peti krevet na izvlačenje. U svakom studiu se nalazi kupatilo sa WC-om.

 

Program putovanja:                            

  10 dana / 7 noćenja / autobusom                                                                                                                        

1 DAN : 27 mart , petak  BEOGRAD- LES ARCS 1800 
Polazak iz centra Beograda u popodnevnim satima  (izmedju 13h-15h)

2 DAN : 28 mart LES ARCS 1800 

Dolazak u naselje Les Arcs  u popodnevnim satima i smeštaj u apartmane.

3/8 DAN : 29 mart - 3. april    Šestodnevno skijanje u oblasti Paradiski
9 DAN: 4 april  OUTLET VICOLUNGO   - Raspremanje i sređivanje apartmana i odjava istih. Nakon razduživanja apartmana polazak za Beograd. Usputno svraćanje u OUTLET centar Vicolungo u Italiji (ukoliko vreme polaska i uslovi na putu dozvole da se stigne u radno vreme outleta).

 10 DAN: 5. april BEOGRAD  - nedelja. Dolazak u Beograd u ranim popodnevnim satima.

Kraj usluga

PAKET ARANŽMAN (PREVOZ+ SMEŠTAJ + SKI PASS ZA TIGNES I VAL D’ISER 300 km staza ):
                                                   1500,00 din + DEVIZNI DEO IZ TABELE

TERMIN PUTOVANJA

SMESTAJ

TIP SMESTAJA

CENA ARANŽMANA

SPECIJALNA PONUDA* ograničen broj soba

   27.03-05.04.2020

LAUZIERE Residence

Studio sa 5 kreveta

409€

399€

     Dinarski deo aranžmana iznosi 1500 rsd a DEVIZNI SE UPLAĆUJE PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE

U CENU JE URAČUNATO:
- prevoz udobnim turističkim autobusom od 37-87 mesta

- smeštaj u izabranim apartmanima na bazi 7 noćenja

- Šestodnevni skipas za oblast Les  Arcs  200 km staza (Doplata za proširenje osnovnog Les Arcs, na 6-dnevni Esential skipas koji uključuje celu ski oblast Paradiski (La Plagne  + Les Arcs) sa 425km ski staza iznosi 35 evra.

- usluga pratioca grupe

- troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:                          

- putno zdravstveno osiguranje/skijaško osiguranje
- sve dodatne usluge koje nisu navedene u cenovniku
- ski skola na upit

- Boravišna taksa: U cenu nije uračunata boravišna taksa. Plaća se prema važećem cenovniku na recepciji.
Nismo u mogućnosti da garantujemo cenu turističke takse, obzirom da je podložna promenama koje zavise od odluka lokalne samouprave.

Posteljina i peškiri: Ukoliko ne želite da nosite sopstvenu posteljinu i peškire, moraćete da ih rentirate. Naša preporuka je da ipak nosite sopstvenu posteljinu i peškire.

Depozit: Depozit za najam apartmana koji je neophodno ostaviti pre ulaska u smeštaj iznosi 400 evra po apartmanu, a plaća se gotovinski na recepciji aparthotela. Ukoliko posedujete deviznu kreditnu karticu, depozit se može regulisati i blokiranjem sredstava na kartici u navedenom iznosu. Depozit se dobija natrag na kraju boravka, prilikom razduživanja apartmana.

Završno čišćenje: Apartman je potrebno srediti, očistiti i dovesti u red da bude u stanju kakav je bio pre ulaska. Ukoliko to ne želite samostalno da uradite, ta usluga se može platiti specijalizovanoj službi.

POPUSTI  I DOPLATE: UMANJENJE ZA SOPSTVENI PREVOZ 50€ Doplata za dodatno sedište 50€ .Doplata za izbor sedišta 15€ . Smeštaj je u izabranim apartmanima, a iskazana cena je po osobi u slučaju da je apartman u potpunosti popunjen, tj. da je u njemu smešteno onoliko ljudi koliko apartman ima kreveta. 
Doplata za proširenje osnovnog Les Arcs, na 6-dnevni Esential skipas koji uključuje celu ski oblast Paradiski (La Plagne  + Les Arcs) sa 425km ski staza iznosi 35 evra.
 - Bez skipasa: Ukoliko se ne koristi usluga skipasa, obračunava se, u zavisnosti od uzrasne kategorije skijaša, pripadajuće umanjenje u odnosu na definisanu cenu kompletnog paket aranžmana.
* VAŽNA NAPOMENA: Svi autobuski polasci u organizaciji Turističke agencije TRAVEL KLUB  odvijaju se iz centra Beograda, ispred agencije kod Kalemegdana ili sa parkinga ispred SC Milan Gale Muškatirovič (bivši 25 maj). Raspored sedenja u autobusu pravi se na osnovu datuma prijave i ne može se menjati osim uz doplatu za izbor sedišta. POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

GRAD

MESTO POLASKA

CENA POVRATNOG TRANSFERA

SUBOTICA

parking kod radničkog univerziteta

25 EUR

NOVI SAD

parking kod železničke stanice

15 EUR

OSTALA MESTA – postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Beograd – Zagreb do graničnog prelaza Batrovci (granica sa Hrvatskom)

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA : dinarski po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate, 40% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 10 dana pred put , platnim karticama VISA, DINA, MAESTRO, MASTER CARD na rate čekovima,40% avans, poslednja rata 2 meseca posle putovanja, realizacija 10. ili 20. u mesecu 
OPIS SMESTAJNOG OBJEKTA: Skijalište Les Arcs čini polovinu ski domena Paradiski, sa 200 km ski staza. Sastoji se od 5 naselja: Bourg Saint MauriceArc 1600Arc 1800Arc 1950 i Arc 2000.
Arc 1800 je najpopularnije i najveće naselje a predstavlja i težište skijališta. Sastoji se od 4 manjih sela:  Charvet, Villards, Charmettoger i Chantel. Uzevši u obzir topografiju planine i vremenske uslove, Arc 1800 se nalazi na idealnoj poziciji. Karakterišu ga modernistička arhitektura, hoteli i brojni chaleti, kao i dućani, restorani, barovi, klizalište i ostali prateći sadržaj. Restorani i supermarketi se nalaze na 80 metara od objekta.

Rezidencija Lauzieres - opis apartmana-svi renovirani 2019 : U centralnoj prostoriji se nalazi krevet na razvlačenje, kompletno opremljena kuhinja sa šankom, mašinom za pranje sudova, šporetom, frižiderom, posuđem. U ulaznom delu studia nalazi se krevet na sprat ispod koga se nalazi i peti krevet na izvlačenje. U svakom studiu se nalazi kupatilo sa WC-om.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg  dana boravka do 09:00 časova. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata

Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, , mini-bar, TV, klima uređaj...)
OPŠTE NAPOMENE: Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska

Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

Molimo Vas da pažljivo proĉitate Opšte uslove putovanja

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 45 PUTNIKA

U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ KOREKCIJU CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM

AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO KOREKCIJE CENA U SLUČAJU PROMENA NA DEVIZNOM TRŽIŠTU

AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA

ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDINIH SADRŽAJA U PROGRAMU

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA TRAVEL KLUB

POSEBNE NAPOMENE SU SASTAVNI DEO PROGRAMA PUTOVANJA

ORGANIZATOR PUTOVANJA BIKE&TRAVEL doo-OGRANAK TRAVEL KLUB
 LICENCA 117/2016
Cenovnik br. 2 od 9.11.2019.

Popusti za članove
Popusti za grupe
Sačuvaj uspomene
Ostvari saradnju
Spavaj udobno