ISLAND REJKJAVIK 10 dana

ISLAND REJKJAVIK 10 DANA
TERMINI U PRIPREMI 2021 /bus, avio, transferi, hotel 4* B&B , vodic

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1399€ / 1299€

Island, ostrvo koje ,,gori i dimi" , ostrvo nepreglednog zelenila i krajolika, uzbudljiva je i nesvakidašnja avantura. Ostrvo ima samo dva godišnja doba (leto na plus deset i zimu na plus pet stepeni Celzijusa, u proseku), i robuje čudesnoj rotaciji planete – tako što je pola godine okrenuto Suncu, a pola godine Mesecu. Zapravo, preko zime, koja traje od oktobra do aprila, na Islandu sviće u 11, a mrak počinje u 15 sati. Jedina prirodna atrakcija za to vreme, ali daleko od naseljenih mesta su aurore, polarna svetlost koja šara nebo. Od maja počinje dan, i to 24 sata: Sunce kao zalazi u dva ujutru, a ono što je islandska noć kod nas se naziva sumrakom i traje naredna dva sata. Ponoć pod sunčevim zracima (kad je lepo vreme) deluje nestvarno u gradu koji spava iza roletni ili navučenih zavesa.

ZANZIBAR -AFRIKA EGZOTIKA 2021 ( BEZ PCR TESTA )

ZANZIBAR -AFRIKA EGZOTIKA 2021 ( BEZ PCR TESTA )
INDIVIDUALNI POLASCI 2021 / 10 dana -avio-takse-transferi-hotel

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / od 890€

Najlepše plaže u kombinaciji sa ritmom Afrike, preukusnom hranom i divnim ljudima... Egzotičan raj! Zanzibar asocira na začine, šarene tkanine i egzotične plaže oivičene koralnim grebenima. Nalazi se istočno od obale Tanzanije, ima tropsku klimu i multikulturnu populaciju. Budget, Comfort ili Premium – izaberite neki od naših aranžmana za putovanje u Zanzibar!

DUBAI 2021 (UKLJUČENE SVE TAKSE)

DUBAI 2021 (UKLJUČENE SVE TAKSE)
5 dana /4 noci /HOTEL+AVIO ( INDIVIDUALNI POLASCI-TERMIN I BROJ NOĆENJA BIRATE SAMI)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / od 490€

Dubai – Sjajan i glamurozan. Od „šoping festivala“, preko kitnjastih hotela, bezbroj šoping molova, restorana, barova i klubova, Dubai je kao nijedan drugi grad na svetu. Kupajte se u toplom moru sa pogledom na šumu najmodernijih solitera, popnite se na Burdž Kalifu, najvišu zgradu na svetu, posetite operu…Šta god da je vaš izbor, Dubai je grad koji morate posetiti i iznova mu se vraćati.

MALDIVI RAJ NA ZEMLJI- AZIJA EGZOTIKA 2020/2021

MALDIVI RAJ NA ZEMLJI- AZIJA EGZOTIKA 2020/2021
INDIVIDUALNI POLASCI TOKOM CELE GODINE / avio-takse-transferi-hotel

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / od 990€

Maldive čini arhipelag od 1.192 koralna ostrva, formiranih poput prstenova, u obliku bisernog lanca, koji se nazivaju Atoli, čija lepota i jedinstvenost sa pravom ovo mesto svrstavaju u sam vrh najlepših destinacija sveta. Lepota Maldiva ogleda se u belim peščanim plažama, kokosovim palmama, kristalno čistoj i prozirno plavoj voda, bogatom morskom životu i uvek nasmejanom lokalnom stanovništvu.

AVIO KARTE ZA CEO CVET

AVIO KARTE ZA CEO CVET
Termin i destinacija na upit ( travelklubsrbija@gmail.com)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / /