JEZERA AUSTRIJE  PRVI MAJ 2020 KLAGENFURT -SALZBURG-BAD IŠL-HALŠTAT-GRAC

JEZERA AUSTRIJE PRVI MAJ 2020 KLAGENFURT -SALZBURG-BAD IŠL-HALŠTAT-GRAC
30 april-4 maj 2020/5 DANA/ 3 NOCI /bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

199€ / 169€ do 5.4.

Salcburg leži na obalama reke Salcah, na severnoj granici sa Alpima. Blizina Alpa jedna je od turističkih atrakcija, ali je ipak najpoznatiji po svojoj istoriji. Salcburg je rodni grad kompozitora Volfganga Amadeusa Mocarta, a ima i mnoštvo drugih atrakcija. Volfgangze je jedno od najlepših austrijskih jezera i poznato turistička mesto. U blizini je Sveti Gilgen gde se nalazi rodna kuća Mocartove majke. Bad Išl je svojevrsna ciljna tačka pri poseti austrijskim jezerima i beleži dugu istoriju turistička destinacije. Čak su i članovi carske porodice Habzburg, svake godine tamo provodili svoja leta. Svakako ne propustite da probate čuvene išlere u najpoznatijoj austrijskoj poslastičarnici. Halštat se nalazi na samoj obali, u jugozapadnom delu istoimenog jezera, u austrijskom Salckamergut regionu, koji se proteže istočno od grada Salcburga. U ovoj regiji se nalazi i Halštat rudnik soli, najstariji na svetu.

KRAKOV-VROCLAV  PRVI MAJ 2020

KRAKOV-VROCLAV PRVI MAJ 2020
30 april-4 maj 2020/3 nocenja /bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

149 € / 129€ do 5.4.

Krakov je stara poljska prestonica, koju bi slobodno mogli nazvati „grad muzej“. Krakovski stari grad je uvršten u listu svetske kulturne baštine UNESCO-a. Nalazi se na reci Visli u Malopoljskoj. Krakov je administrativni, kulturni, obrazovni, industrijski i turistički centar regije. Grad predstavlja saobraćajni čvor, u njemu se ukrštaju važni međunarodni i regionalni putevi kao i železničke pruge.

Venecija i ostrva lagune  Murano, Burano i Torčelo PRVI MAJ 2020

VENECIJA I OSTRVA LAGUNE MURANO, BURANO I TORčELO PRVI MAJ 2020
1-4 maj 2020/2 noćenja/bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

109€ / 89€ do 5.4.

Jedan od najlepših gradova sveta je italijanska diva na vodi - Venecija. Elegantne gondole koje plove kroz kanale, uzdizanje oko 400 mostova, prelepe palate i crkve, lutanje kroz uske uličice, golubovi, cvetni balkoni, čak i one najotpornije na romantiku i pozitivne emocije neće ostaviti imunim.

BEČ PRVI MAJ 2020

BEČ PRVI MAJ 2020
1-3 maj 2020 / 2 noćenja/ bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

139€ / 119€ do 5.4.

Beč, centar moćne carevine, sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom u Prateru, grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa pleni svojom raskošću i ne ostavlja posetiocu nijedan neispunjen trenutak....

OHRID  HOTEL GARDEN 3* (SKOPLJE, STRUGA i VEVEČANI) PRVI MAJ 2020

OHRID HOTEL GARDEN 3* (SKOPLJE, STRUGA I VEVEČANI) PRVI MAJ 2020
1-3 maj 2020 / 3 dana/2 noći/ bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

119€ / 99€ do 20.3.

Kristalno bistre vode Ohridskog jezera i kvalitetni smeštaj čine ovaj grad magnetom za turiste tokom leta, ali i tokom novogodišnjih praznika. Tada se mali Ohrid, sa svojim kaldrmama i slikovitim crkvama, pretvara u živahno mesto prepuno zabave. Grad u kome se prožimaju prošlost i sadašnjost.

Plitvička jezera, NP UNA, Drvar Titova Pećina -Bihac- Aduna 3* PRVI MAJ 2020

PLITVIčKA JEZERA, NP UNA, DRVAR TITOVA PEćINA -BIHAC- ADUNA 3* PRVI MAJ 2020
1-3 maj 2020 /2 NOĆI /bus-DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

119€ / 99€ do 20.3.

Provedite vikend u najlepšim nacionalnim parkovima. Štrbački Buk, Martin Brod, Kulen Vakuf, Plitvička jezera..

 UVAC 2020 ( Džip Safari,  Vožnja Meandrima, Ledena pećina ) Sjenica Hotel Borovi 3*

UVAC 2020 ( DžIP SAFARI, VOžNJA MEANDRIMA, LEDENA PEćINA ) SJENICA HOTEL BOROVI 3*
2-3 maj 2020, dvodnevni izlet autobusom (600km) PRVI MAJ 2020

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 4990 din

Uvac sa svojim krivim meandrima jedna je od najatraktivnijih lokacija u Srbiji za koju vlada veliko interesovanje. Osim što pruža izuzetan pogled, ovaj kraj čuva i brojne životinjske vrste i zbog toga je proglašen za Specijalni rezervat prirode odnosno za prirodno dobro prve kategorije. Uvac se nalazi na jugozapadu Srbije, a svoju popularnost stekao je upravo zahvljujući svojim uklještenim meandrima u dolini gde je reka probila svoj put dok je okružuju strmi planinski obronci. Ova efektna slika zelene doline i krivudave reke jedna je od prvih asocijacija na turizam u Srbiji zato što je fotografisana nebrojeno puta. Ovi menadri već sad privlače brojne turiste iz Srbije, regiona, ali i sveta. Iako najprepoznatljiviji, meandri nisu jedini adut Uvca. U tom rezervatu prirode živi preko sto vrsta ptica od kojih je možda najznačajniji beloglavi sup jedan od dva preostala lešinara u Srbiji. Tu pticu mogu lako je uvideti tokom krstarenja meandrima uvca kako ponosno preleće sa svojim rasponom krila od tri metra.

SLOVENIJA -LJUBLJANA (BLED - BOHINJ - POSTOJNA) PRVI MAJ 2020

SLOVENIJA -LJUBLJANA (BLED - BOHINJ - POSTOJNA) PRVI MAJ 2020
1-3 maj 2020 /2 noćenja/ bus-DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

139€ / 119€ do 5.4.

Slovenija je primorska, podalpska država na jugu srednje Evrope. Zbog svog interesantnog geografskog položaja, geografskih karakteristika i netaktnuih prirodnih lepota, Slovenija privlači veliki broj turista. Ljubljana, glavni i najveći grad ove države, nalazi se u takozvanoj ljubljanskoj kotlini, na reci Ljubljanici i predstavlja administrativni, kulturni, naučni, politički i ekonomski centar države. Jedna od glavnih karakteristika Ljubljane je svakako stari grad kao i različiti arhitektonski stilove sa kojima se možete susresti.