KUBA 15  (Havana, Trinidad, Santa Klara, Varadero) - PRVI MAJ 2020

KUBA 15 (HAVANA, TRINIDAD, SANTA KLARA, VARADERO) - PRVI MAJ 2020
20 april-4 maj 2020 / avio-takse-transferi-smestaj-vodič

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1599€ / od 1499€ do 31.01.

Neodoljivi šarm Havane, oldtajmeri drečavih boja, ulični svirači, kohibe, rezidencija Ernesta Hemingveja, salsa u kućama muzike , muzej revoucije, cabaret tropicana, plantaže najkvalitetnijeg duvana – Pinar del Rio. Nestvarno lepe plaže Varadera. Marina park, plivanje sa delfinima. Trinidad– jedan od najautentičnijih gradova Srednje Amerike; zalazak sunca i mohitosi na plaži Ancon, kupanje na El Nicho vodopadima, Santa Clara i memorijalni kompleks Če Gevara i još mnogo doživljaja koji ne mogu rečima da se opišu...Upoznajte Kubu , upoznajte Karibe, krenite na put u prošlost. Avantura i iskustvo koje ćete pamtiti čitavog života!

MADRID & BARSELONA PRVI MAJ 2020 (UKLJUČENE TAKSE, HOTEL 4*, VODIČ, TRANSFERI)

MADRID & BARSELONA PRVI MAJ 2020 (UKLJUČENE TAKSE, HOTEL 4*, VODIČ, TRANSFERI)
26 april - 02 maj 2020 /7 dana/ 6 noćenja/ AVION

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 699€

Madrid možda nema Ajfelov toranj, Big Ben ili Koloseum, ali ima najveću zapadnoevropsku kraljevsku palatu “Palacio Real“, jedan od najboljih svetskih muzeja ”Prado” i stadion najtrofejnijeg svetskog fudbalskog kluba! Madrid je od onih gradova u kojima se naglašeno sudaraju tradicionalno i moderno, evropska metropola sa najviše sunčanih dana u godini. Priča o Barseloni je zapravo priča o izuzetnim ljudima koji su u njoj živeli i stvarali. Zadivljujuća i raskošna arhitektura delo je nenadmašnih arhitekata koji su pripadali stilu Art Nuvo. Među njima, svakako, najistaknutiji i najznačajniji je Antonio Gaudi. Njegova dela su danas simbol Barselone. Smatra se jednim od najkontroverznijih a pre svega revolucionarnih arhitekata sa stilom koji karakterišu meke i valovite linije, odnosno elementi koji podsećaju na žive organizme kao i nadaleko poznati mozaici kojima su obloženi delovi fasada, nameštaja. Barselona mnogo duguje Gaudiju jer je zahvaljujući njegovoj arhitekturi grad postao turistička atrakcija. Obilazak Barselone ne može se zamisliti bez upoznavanja sa njegovim remek delima.

 ISTANBUL AVIO 2020 ( UKLJUČENE TAKSE, HOTEL 4*, VODIČ, TRANSFERI) PRVI MAJ 2020

ISTANBUL AVIO 2020 ( UKLJUČENE TAKSE, HOTEL 4*, VODIČ, TRANSFERI) PRVI MAJ 2020
30 april-3 maj 2020 / 4 dana/3 noci /AVIO

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / od 359€

Istanbul - grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz istoriju je nosio različita imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul velegrad, sa preko 13 miliona stanovnika koji stanuju i rade na dva kontinenta. Moderni Trg Taksim ili kvartovi Bejoglu i Osmanbej, će učiniti da se osećate kao u bilo kojoj svetskoj metropoli, dok ćete se šetajući Sultanahmet trgom neizbežno vratiti par stotina ili čak hiljada godina unazad. Novo i staro, Orijent i Evropa, islam i hrišćanstvo - isprepletene i neraskidivo povezane.

BEČ 2020 DNEVNA VOŽNJA PRVI MAJ 2020

BEČ 2020 DNEVNA VOŽNJA PRVI MAJ 2020
1-3 maj 2020 / 2 noćenja/ bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

139€ / 119€ do 31.01.

Beč, centar moćne carevine, sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom u Prateru, grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa pleni svojom raskošću i ne ostavlja posetiocu nijedan neispunjen trenutak....

Venecija i ostrva lagune Murano, Burano i Torčelo PRVI MAJ 2020

VENECIJA I OSTRVA LAGUNE MURANO, BURANO I TORčELO PRVI MAJ 2020
1-4 maj 2020/2 noćenja/bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

119€ / 89€ do 31.01.

Karneval u Veneciji se smatra jednim od najprestižnijih karnevala i važi za najekstravagantniji u svetu. Razlog za to je što se sve odvija pod maskama. Poznat je po najlepšim kostimima, a poseban je pošto se održava na otvorenom, u jednom od najposebnijih gradova na svetu. Karneval u Veneciji specifičan je i po tome što se ne održava samo na ulicama i trgovima, već se dobar deo zabave dešava na brojnim kanalima kao i u luksuznim hotelima gde se organizuju balovi.

DALMACIJA 2020 SPLIT, SLAPOVI KRKE, TROGIR, ŠIBENIK, SOLIN, TVRĐAVA KLIS-HOTEL GLOBO 4* PRVI MAJ 2020

DALMACIJA 2020 SPLIT, SLAPOVI KRKE, TROGIR, ŠIBENIK, SOLIN, TVRĐAVA KLIS-HOTEL GLOBO 4* PRVI MAJ 2020
1-4 maj 2020 /2ND/bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

od 129€ / 119€ do 31.1 AKCIJA!

Dalmacija... Toliko lepa da je utkana u bezbroj prelepih pesama koje o njoj pevaju... Miris Mediterana, onog pravog, nekako vraća davna sećanja... Imaćemo izlet do Nacionalnog parka Krka poznatom po slapovima koji oduzimaju dah... Posetićemo Trogir , gradić srednje Dalmacije u kojemu je svaki kamen spomenik i koji je uvršten na UNESCO-v popis svetske kulturne baštine. Specijalno skrojeno putovanje za sve one koji žele obradovati svoje oči i ispuniti srce i dušu... Pridružite nam se!

LISABON AVIO 2020 (UKLJUČENE TAKSE, HOTEL 3*, VODIČ, TRANSFERI) PRVI MAJ 2020

LISABON AVIO 2020 (UKLJUČENE TAKSE, HOTEL 3*, VODIČ, TRANSFERI) PRVI MAJ 2020
1-5 maj 2020/5 dana/4 noci AVIO

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / od 589€

Lisabon je čudesan grad koji ostavlja bez daha! Fakultativni izleti, organizovani za vas tokom boravka u Lisabonu, nude vam sjajnu priliku da istražite predivne predele i znamenitosti u mestima Sintra, Kabo da Roka, da upoznate predivnu lisabonsku rivijeru u Kaškaišu i Eštorilu; doživite veličanstveni manastir u Batalji – Santa Maria de la Viktorija,upoznateNazare, slikovito naselje sa divnom širokom peščanom plažom, Obidoš, bajkoviti živopis ni gradić unutar starih zidina i Evoru, zadivljujući grad-muzej sa bogatom istorijom i kulturnim korenima.

PARIZ 2020 ( UKLJUČENE TAKSE, HOTEL 3*,  VODIČ, TRANSFERI) PRVI MAJ  2020

PARIZ 2020 ( UKLJUČENE TAKSE, HOTEL 3*, VODIČ, TRANSFERI) PRVI MAJ 2020
1-5 maj 2020 / 5 dana/ 4 noći/ AVIO

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / od 649€

Pariz - Grad svetlosti, na obalama Sene. Grad u kome svaka ulica ima bar jednu zgradu koja se nalazi u nekom priručniku istorije ili enciklopediji umetnosti. Za Francuze, Pariz je centar sveta. Za ostale stanovnike planete - metropola svih metropola. Dive mu se i zavide mu danas koliko su to činili i pre sto godina. Notr Dam, Luvr, Ajfelov toranj, kvart Opere, Jeliseljska polja, Trijumfalna kapija, dvorac Versaj... samo su neki od svedoka bogate istorije ovog grada koji se moraju doživeti barem jednom u životu!

Plitvička jezera, NP UNA, Drvar Titova Pećina PRVI MAJ 2020

PLITVIčKA JEZERA, NP UNA, DRVAR TITOVA PEćINA PRVI MAJ 2020
1-3 maj 2020 /2 NOĆI /bus-DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

99€ / od 89€ do 31.1 AKCIJA !

Provedite vikend u najlepšim nacionalnim parkovima. Štrbački Buk, Martin Brod, Kulen Vakuf, Plitvička jezera..

SLOVENIJA -LJUBLJANA (BLED - BOHINJ - POSTOJNA) PRVI MAJ 2020

SLOVENIJA -LJUBLJANA (BLED - BOHINJ - POSTOJNA) PRVI MAJ 2020
1-3 maj 2020 /2 noćenja/ bus-DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

139€ / 119€ do 31.01.

Slovenija je primorska, podalpska država na jugu srednje Evrope. Zbog svog interesantnog geografskog položaja, geografskih karakteristika i netaktnuih prirodnih lepota, Slovenija privlači veliki broj turista. Ljubljana, glavni i najveći grad ove države, nalazi se u takozvanoj ljubljanskoj kotlini, na reci Ljubljanici i predstavlja administrativni, kulturni, naučni, politički i ekonomski centar države. Jedna od glavnih karakteristika Ljubljane je svakako stari grad kao i različiti arhitektonski stilove sa kojima se možete susresti.

RIM 2020 (UKLJUČENE TAKSE, HOTEL 3*, VODIČ, TRANSFERI) PRVI MAJ 2020

RIM 2020 (UKLJUČENE TAKSE, HOTEL 3*, VODIČ, TRANSFERI) PRVI MAJ 2020
1-5 maj 2020/5 dana/ 4 noci/AVIO

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / od 499€

Rim- Grad fascinatne lepote, pokrivene patinom prošlih vekova. Smešten na reci Tibar, nastao je pre 28 vekova i sa punim pravom nosi epitet Večnog grada. Po legendi, Rim je osnovao, 753. godine pre nove ere, Romul nakon što je ubio svoga brata Rema. Dvojicu braće othranila je vučica, koja je i danas simbol grada. Nekada je bio administrativni centar moćne Rimske Imperije. Jedan od najpoznatijih simbola Rima je Koloseum, najveći amfiteatar ikada sagrađen u Rimskom Carstvu. Rim je poznat i po veličantvenim trgovima-Piazza Navona, Piazza di Spagna, Campo de' Fiori, Piazza Venezia, Piazza Farnese i Piazza della Minerva. Najizrazitiji predstavnik barokne umetnosti je slavna Fontana di Trevi, delo italijanskog arhitekte Nikole Salvija. Rim se prostire na sedam brežuljaka- Kapitol, Palatin, Aventin, Celij, Eskvilin, Viminal, Kvirinal.

NOSTALGIJA -Drvengrad, Visegrad, Trebinje, Dubrovnik, Blagaj, Mostar, Sarajevo PRVI MAJ

NOSTALGIJA -DRVENGRAD, VISEGRAD, TREBINJE, DUBROVNIK, BLAGAJ, MOSTAR, SARAJEVO PRVI MAJ
1-3 maj 2020 /2 POLU PANSIONA /bus/dnevna vožnja

CENA / SPECIJALNA PONUDA

119€ / 109€

Program je posvecen starim dobrim vremenima i najlepšim mestima naše bivse države SFRJ. Na ovom trodnevnom izletu obićićemo: (Drvengrad, Višegrad, NP Sutjeska, Trebinje ,Manastir Tvrdoš , Dubrovnik, Vrelo Bune , Mostar i Sarajevo)

Budimpešta -Sentandreja PRVI MAJ 2020

BUDIMPEšTA -SENTANDREJA PRVI MAJ 2020
1-3 maj 2020/2 noćenja/bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

105€ / 85€

Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sentandreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Toskana -Montekatini 2020 -Firenca uključena u cenu PRVI MAJ 2020

TOSKANA -MONTEKATINI 2020 -FIRENCA UKLJUčENA U CENU PRVI MAJ 2020
30 april-4 maj 2020 /bus/3 noćenja/ 5 DANA DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

od 149€ / 139€ do 31.01.

Magična Toskana predstavlja jednu od najdramatičnijih regija Italije... Njena istorija, monumenti, pejzaži, prosto oduzimaju dah. Iz ovog dela na svoje putešestvije svetom krenuli su humanizam i renesansa. Očekuje nas jedna neverovatna priča o usponu i padu Fiorentine, intrigama Medičijevih, sjaju i bogatstvu jedne epohe... Prepustićemo se snovima i suncu Toskane dok nam kapljice čuvenog vina „Kjanti“ budu prenosile strast Toskane, njene ljubavi i moći...