Spa dan u Banji Ždrelo-Manastir Gornjak

SPA DAN U BANJI ŽDRELO-MANASTIR GORNJAK
Nedelja, 11 novembar 2018/bus -Dan primirja /NERADNI DAN

CENA / SPECIJALNA PONUDA

1699 rsd / 1299 rsd

Banja u kojoj ćete dan provesti kao rimski senator. Ova banja jedinstvena je po mnogo čemu, a pre svega po tome što se u njoj nalazi jedinstveni akva park u Srbiji, koji radi preko cele godine sa dnevnim i noćnim kupanjem, u vodi temperature od 29 do 37 stepeni. U blizini Banje Ždrelo se nalaze značajni kulturno-istorijski spomenici homoljskog kraja kao i manastiri. Poznat je manastir Gornjak iz kraja 14 veka, čuven po pećkoj isposnici..

TARA/Hotel "Omorika"

TARA/HOTEL "OMORIKA"
Individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

od 3300 dinara/d / vaučer -5000 rsd

Na krajnjem zapadu Srbije, gde Drina pravi najveću okuku u svom toku, smeštena je najlepša srpska, a ujedno i jedna od najlepših planina Evrope – Tara. U najlepšem delu planine Tare smešten je hotel ,,Omorika”*** koji svojim sadržajima pruža mogućnosti za odmor i rekreaciju.

BANJA VRDNIK

BANJA VRDNIK
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / od 2.730 rsd

Vrnjačka Banja - MERKUR

VRNJAčKA BANJA - MERKUR
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

od 4500 rsd / 0

MERKUR BORAVAK U SRCU VRNJAČKE BANJE BRIGA O GRAĐANIMA, KOJA TRAJE 70 GODINA Predstavljajući srž Vrnjačke Banje i njene usluge tokom svih 70 godina postojanja, ustanova se transformisala od prvobitnog zavoda i kasnijeg RH centra u Medicinski i spa kompleks Merkur. Kupanje u mineralnoj vodi kojom su ispunjeni svi bazeni Merkurovog Spa centra „Rimski izvor“, savremena je verzija tradicionalnog koncepta banjskih kada.

Prolom banja

PROLOM BANJA
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

0 / od 3 360 rsd

Prolom Banja se nalazi u Južnoj Srbiji, na padinama planine Radan. Poznata je, pre svega, po svojoj lekovitoj Prolom vodi. Bilo da dolazite na lečenje ili odmor, poslovne susrete ili jednostavno, na opuštanje u prirodi, svoj boravak možete upotpuniti Wellness tretmanima, opuštanjem u zatvorenom i otvorenim bazenima, ručkom u "Etno restoranu", izletima do Đavolje Varoši, crkve Lazarice i ostalih kulturnih turističkih atrakcija Topličkog okruga.

Lukovska banja

LUKOVSKA BANJA
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

0 / od 3360 rsd

Lukovska Banja se nalazi u Južnoj Srbiji, na istočnim padinama Kopaonika. Sa svojih 681 m nadmorske visine predstavlja najvišu banju u Srbiji. Svoj boravak možete provesti aktivno, u šetnjama stazama zdravlja kroz prelepu prirodu, baveći se sportom, ili obilaskom nekih od kulturno-istorijskih spomenika. Na Vama je da izaberete sve ono što za Vas predstavlja idealan odmor!

Atomska banja Gornja Trepča

ATOMSKA BANJA GORNJA TREPčA
individualni polasci

CENA / SPECIJALNA PONUDA

0 / od 2870 rsd

Na samo 130 km od Beograda, nalazi je jedinstvena Atomska banja. Okružena šumovitim brdima i planinama, na nadmorskoj visini od 460 m, predstavlja jedinstvenu oazu mira i tišine. Moglo bi se reći da je smeštena u trouglu izmeðu gradova Čačka, G.Milanovca i Kraljeva