MOSTAR-VODOPAD KRAVICA- NEUM KUPANJE NA PLAVOM JADRANU /Hotel Emen  4* pored Strarog mosta

MOSTAR-VODOPAD KRAVICA- NEUM KUPANJE NA PLAVOM JADRANU /HOTEL EMEN 4* PORED STRAROG MOSTA
25-27 septembar ( 16-18 oktobar MIHOLJSKO LETO) 2020 /3 dana /2 noci /bus-DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

99€ / 79€

Posetite najlepša mesta u Hercegovini-Mostar, vodopad Kravice-Počitelj. Najatraktivniji lokalitet na Trebižatu je slap Kravica, tri kilometra nizvodno od Vitaljine u Studencima blizu Ljubuškog. Stvoren je radom sedronosne rijeke Trebižat, pa je kao prirodan fenomen pod zaštitom države kao prirodna rijetkost.

Sarajevo i Bosanske piramide - Ezoterično putovanje  2020-Hotel Walter 4*

SARAJEVO I BOSANSKE PIRAMIDE - EZOTERIčNO PUTOVANJE 2020-HOTEL WALTER 4*
2-4 oktobar (13-15 novembar) 2020 / 3 dana/2 noći/ bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

99€ / 79€

Priča o bosanskim piramidama počela je 2005. kada je istraživač dr. Osmanagić  primetio da su brda oko Visokog piramidalnog oblika . Na osnovu raznih činjenica  došao je do saznanja da su piramide u Visokom, izgrađene u davna vremena, delo ljudskih ruku ...  Energije piramida utiču na lečenje, čišćenje blokada i sprečavanje stresa.  Pre nego što odete na ovaj put, postavite svoj cilj vodjenom meditacijom. Pronađite svoju vezu sa najstarijim piramidama na svetu ..

TREBINJE -DUBROVNIK -MOSTAR-SARAJEVO /NOSTALGIČNO PUTOVANJE 2020

TREBINJE -DUBROVNIK -MOSTAR-SARAJEVO /NOSTALGIČNO PUTOVANJE 2020
Termin u pripremi /4 DANA / 3 NOCI/ bus/dnevna vožnja

CENA / SPECIJALNA PONUDA

129€ / 109€

Program je posvecen starim dobrim vremenima i najlepšim mestima naše bivse države SFRJ. Na ovom trodnevnom izletu obićićemo: (Drvengrad, Višegrad, NP Sutjeska, Trebinje ,Manastir Tvrdoš , Dubrovnik, Vrelo Bune , Mostar i Sarajevo)

TREBINJE -VIŠEGRAD-NP SUTJESKA- NEUM -MIHOLJSKO LETO

TREBINJE -VIŠEGRAD-NP SUTJESKA- NEUM -MIHOLJSKO LETO
9-11 oktobar 2020 /3 DANA / 2 NOCI/ bus/DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

99€ / 79€

Na ovom trodnevnom izletu obićićemo: Drvengrad, Višegrad, NP Sutjesku, Trebinje, Manastir Tvrdoš, Neum- jedini bosanski grad na moru, odnosno jedino letovalište sa kompletno izgrađenog turističkom infrastrukturom. Našim turistima će izgleda Neum i biti najbliže more tokom letnje sezone 2020., jer je Bosna i Hercegovina, za razliku od ostalih morskih destinacija u okruženju, odlučila da bezuslovno primi naše turiste. Gradska plaža je prostrana, lepo uređena sa pogledom na poluostrvo Pelješac. Konfiguracija terena je takva da gotovo svi smeštajni objekti Neuma imaju orijentaciju ka moru.

JAJCE, TRAVNIK, PLIVSKO JEZERO I JEZERO BALKANA -Hotel Turist 98

JAJCE, TRAVNIK, PLIVSKO JEZERO I JEZERO BALKANA -HOTEL TURIST 98
10-11 oktobar (7-8 novembar) 2020 , 1 noc sa doručkom , autobuski prevoz DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

85€ / 65€

Jajce je grad sa fantastičnim vodopadom koji će Vas sigurno osvojiti svojom lepotom i šarmom. U njemu je sve ušuškano i bajkovito.Na ovom predivnom putovanju posetićemo i Travnik, rodno mesto našeg nobelovca Ive Andrića kao I dva čarobna jezera Plivsko i Balkana …

 VIŠEGRAD ŠARGANSKA OSMICA DRVENGRAD -Hotel Andrićgrad

VIŠEGRAD ŠARGANSKA OSMICA DRVENGRAD -HOTEL ANDRIćGRAD
10-11 oktobar (14-15 novembar) 2020 /dvodneni izlet ( 580 km)/1 noćenje sa doručkom

CENA / SPECIJALNA PONUDA

75€ / 55€

Vizija kako je Višegrad mogao izgledati da ga nisu zaobišli renesansa i ostali istorijski periodi. Obilazak Andričgrada i Mećavnika, krstarenje Drinom, vožnja Šaganskom osmicom, poseta manastiru Nikolje i Potpečkoj pećini..neponovljivo iskustvo

VELIKA SEVDAH TURA -BOSNA I HERCEGOVINA JESEN 2020

VELIKA SEVDAH TURA -BOSNA I HERCEGOVINA JESEN 2020
14-18 oktobar ( 11- 15 novembar DAN PRIMIRJA) 2020/4 DANA / 3 NOCI/ bus/DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

149€ / 129€

Putopis o Bosni i Hercegovini nije običan putopis. To ne može biti vodič za turiste, to je uvek jedna veća priča, priča koja nadilazi i samog čovjeka, kojega natkriljuju i grle gizdave bosanske planine i šume, drže ga u naručju kao majka, i zavaravaju, a zatim zadaju strašne sudbinske udarce. Planine su to okrutne, a predivne. A priča o Bosni i Hercegovini, uvijek je priča o gorkom i slatkom bolu, o čežnji…o sevdahu! Bosnom i Hercegovinom se se istorija poigrava, a čovjek ostaje smešan i postojan u svom bolu, nosi ga poput nekog ordena časti i nastavlja se s osmehom valjati u toj svojoj stogodišnjoj nepravdi, kao da je za nju sam kriv, pa ne čini ništa da se iz nje izvadi. Bosna je, kako ju je nazvao Meša Selimović, najtužniji vilajet na svetu. A Bosanac to s ponosom nosi, pusti, bol je utkan u rod bosanski i tako treba i ostati. Program je posvecen starim dobrim vremenima i najlepšim mestima naše bivse države SFRJ.

OHRID HOTEL GARDEN 3* (SKOPLJE, STRUGA i VEVEČANI)  2020

OHRID HOTEL GARDEN 3* (SKOPLJE, STRUGA I VEVEČANI) 2020
Termin u pripremi / 3 dana/2 noći/ bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

119€ / 99€

Kristalno bistre vode Ohridskog jezera i kvalitetni smeštaj čine ovaj grad magnetom za turiste tokom leta, ali i tokom novogodišnjih praznika. Tada se mali Ohrid, sa svojim kaldrmama i slikovitim crkvama, pretvara u živahno mesto prepuno zabave. Grad u kome se prožimaju prošlost i sadašnjost.

Plitvička jezera, NP UNA, Drvar Titova Pećina -Bihac- Aduna 3*

PLITVIčKA JEZERA, NP UNA, DRVAR TITOVA PEćINA -BIHAC- ADUNA 3*
Termin u pripremi /2 NOĆI /bus-DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

od 129€ / od 99€

Provedite vikend u najlepšim nacionalnim parkovima. Štrbački Buk, Martin Brod, Kulen Vakuf, Plitvička jezera..

DALMACIJA 2020 SPLIT, SLAPOVI KRKE, TROGIR, ŠIBENIK, SOLIN, TVRĐAVA KLIS

DALMACIJA 2020 SPLIT, SLAPOVI KRKE, TROGIR, ŠIBENIK, SOLIN, TVRĐAVA KLIS
Termin u pripremi /2ND/bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

139€ / 119€

Dalmacija... Toliko lepa da je utkana u bezbroj prelepih pesama koje o njoj pevaju... Miris Mediterana, onog pravog, nekako vraća davna sećanja... Imaćemo izlet do Nacionalnog parka Krka poznatom po slapovima koji oduzimaju dah... Posetićemo Trogir , gradić srednje Dalmacije u kojemu je svaki kamen spomenik i koji je uvršten na UNESCO-v popis svetske kulturne baštine. Specijalno skrojeno putovanje za sve one koji žele obradovati svoje oči i ispuniti srce i dušu... Pridružite nam se!