LJUBLJANA -BLED - BOHINJ - POSTOJNA SLOVENIJA 2020

LJUBLJANA -BLED - BOHINJ - POSTOJNA SLOVENIJA 2020
25-27 septembar (27-29 novembar) 2020 /2 noćenja/ bus-DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

139€ / 119€

Slovenija je primorska, podalpska država na jugu srednje Evrope. Zbog svog interesantnog geografskog položaja, geografskih karakteristika i netaktnuih prirodnih lepota, Slovenija privlači veliki broj turista. Ljubljana, glavni i najveći grad ove države, nalazi se u takozvanoj ljubljanskoj kotlini, na reci Ljubljanici i predstavlja administrativni, kulturni, naučni, politički i ekonomski centar države. Jedna od glavnih karakteristika Ljubljane je svakako stari grad kao i različiti arhitektonski stilove sa kojima se možete susresti.

KRAKOV-VROCLAV POLJSKA 2020

KRAKOV-VROCLAV POLJSKA 2020
1-5 oktobar 2020/3 nocenja /bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

139 € / 119€

Krakov je stara poljska prestonica, koju bi slobodno mogli nazvati „grad muzej“. Krakovski stari grad je uvršten u listu svetske kulturne baštine UNESCO-a. Nalazi se na reci Visli u Malopoljskoj. Krakov je administrativni, kulturni, obrazovni, industrijski i turistički centar regije. Grad predstavlja saobraćajni čvor, u njemu se ukrštaju važni međunarodni i regionalni putevi kao i železničke pruge.

JEZERA AUSTRIJE  2020 KLAGENFURT -SALZBURG-BAD IŠL-HALŠTAT-GRAC

JEZERA AUSTRIJE 2020 KLAGENFURT -SALZBURG-BAD IŠL-HALŠTAT-GRAC
1-5 oktobar 2020/5 DANA/ 3 NOCI /bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

199€ / 169€

Salcburg leži na obalama reke Salcah, na severnoj granici sa Alpima. Blizina Alpa jedna je od turističkih atrakcija, ali je ipak najpoznatiji po svojoj istoriji. Salcburg je rodni grad kompozitora Volfganga Amadeusa Mocarta, a ima i mnoštvo drugih atrakcija. Volfgangze je jedno od najlepših austrijskih jezera i poznato turistička mesto. U blizini je Sveti Gilgen gde se nalazi rodna kuća Mocartove majke. Bad Išl je svojevrsna ciljna tačka pri poseti austrijskim jezerima i beleži dugu istoriju turistička destinacije. Čak su i članovi carske porodice Habzburg, svake godine tamo provodili svoja leta. Svakako ne propustite da probate čuvene išlere u najpoznatijoj austrijskoj poslastičarnici. Halštat se nalazi na samoj obali, u jugozapadnom delu istoimenog jezera, u austrijskom Salckamergut regionu, koji se proteže istočno od grada Salcburga. U ovoj regiji se nalazi i Halštat rudnik soli, najstariji na svetu.

JEZERO GARDA -Gardaland, Verona, Sirmione i Desenzano ITALIJA 2020

JEZERO GARDA -GARDALAND, VERONA, SIRMIONE I DESENZANO ITALIJA 2020
8-12 oktobar 2020 /3 noci/bus /DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

159€ / 139€

Jezero Garda je najveće od svih italijanskih jezera. Zahvaljujući mikroklimi, iako je smešteno ispod Dolomita, okruženo je mediteranskim pejzažom: vinogradima, maslinjacima, zasadima limuna...Pitoreskni gradići Salo, Sirmione, Desenzano još uvek u sebi ljubomorno čuvaju otmenost mondenskih mesta...

TRST- BARKOLANA  2020 -Najveća jedriličarska regata- MIRAMARE , PIRAN I PORTOROŽ

TRST- BARKOLANA 2020 -NAJVEćA JEDRILIčARSKA REGATA- MIRAMARE , PIRAN I PORTOROŽ
9-11 oktobar 2020 /2 NOCI/bus/DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

119€ / 99€

Trst, grad multikulturalnosti, prepoznatljiv je po zamku Miramare, regati Barkolana, plaži Pedočin, predivnim crkvama različitih konfesija, starom gradskom jezgru i Trgu ujedinjene Italije, jednom od najvećih i najlepših trgova u Evropi…Trst je naš zato što je svačiji.

BEČ AUSTRIJA 2020

BEČ AUSTRIJA 2020
16-18 oktobar (4-6 decembar) 2020 / 2 noćenja/ bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

139€ / 119€

Beč, centar moćne carevine, sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom u Prateru, grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa pleni svojom raskošću i ne ostavlja posetiocu nijedan neispunjen trenutak....

Budimpešta -Sentandreja -MAĐARSKA  2020

BUDIMPEšTA -SENTANDREJA -MAĐARSKA 2020
16-18 oktobar (13-15 novembar, 11-13 decembar) 2020 /2 noćenja/bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

105€ / 85€

Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sentandreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Venecija i ostrva lagune  Murano, Burano i Torčelo  ITALIJA 2020

VENECIJA I OSTRVA LAGUNE MURANO, BURANO I TORčELO ITALIJA 2020
23-26 oktobar (11-14 decembar) 2020/2 noćenja/bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

109€ / 89€

Jedan od najlepših gradova sveta je italijanska diva na vodi - Venecija. Elegantne gondole koje plove kroz kanale, uzdizanje oko 400 mostova, prelepe palate i crkve, lutanje kroz uske uličice, golubovi, cvetni balkoni, čak i one najotpornije na romantiku i pozitivne emocije neće ostaviti imunim.

PRAG I BRATISLAVA, DVORAC KARLŠTEJN 2020

PRAG I BRATISLAVA, DVORAC KARLŠTEJN 2020
11-15 novembar (10-14 decembar ) 2020 /3 noćenja -DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

139€ / 119€

Prag - magični grad, zlatni grad, grad stotinu tornjeva... Grad najveće istorijske vrednosti sa dugom tradicijom... Nastao je i razvijao se na raskrsnici puteva u srcu Evrope.

Toskana -Montekatini -Firenca uključena u cenu LETO-JESEN 2020

TOSKANA -MONTEKATINI -FIRENCA UKLJUčENA U CENU LETO-JESEN 2020
11-15 novembar 2020 /bus/3 noćenja/ 5 DANA DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

159€ / 139€

Magična Toskana predstavlja jednu od najdramatičnijih regija Italije... Njena istorija, monumenti, pejzaži, prosto oduzimaju dah. Iz ovog dela na svoje putešestvije svetom krenuli su humanizam i renesansa. Očekuje nas jedna neverovatna priča o usponu i padu Fiorentine, intrigama Medičijevih, sjaju i bogatstvu jedne epohe... Prepustićemo se snovima i suncu Toskane dok nam kapljice čuvenog vina „Kjanti“ budu prenosile strast Toskane, njene ljubavi i moći...

ISTANBUL-PLOVDIV-PRINČEVSKA OSTRVA -TURSKA 2020

ISTANBUL-PLOVDIV-PRINČEVSKA OSTRVA -TURSKA 2020
11-16 novembar 2020 /4 noćenja/6 dana DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

199€ / 159€

Istanbul – grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Kroz istoriju je nosio različita imena: Vizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul velegrad, sa preko 13 miliona stanovnika koji žive i rade na dva kontinenta. Moderni Trg Taksim ili kvartovi Bejoglu i Osmanbej, će učiniti da se osećate kao u bilo kojoj svetskoj metropoli, dok ćete se šetajući Sultanahmet trgom neizbežno vratiti par stotina ili čak hiljada godina unazad.

SAN MARINO -RIMINI MORE I KULTURA ITALIJA 2020 (Bolonja, Ravena, Gradara)

SAN MARINO -RIMINI MORE I KULTURA ITALIJA 2020 (BOLONJA, RAVENA, GRADARA)
11-15 novembar 2020 / 3 noci/ bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

169€ / 149€

Legenda kaže da je San Marino osnovao Sv. Marin sa ostrva Raba. Zbog progona hrišćana sklonio se na obližnje brdo Monte Titano, gde je izgradio malu kapelu. Ta kapela je činila jezgro budućeg grada – San Marina, glavnog grada istoimene republike koja je osnovana 301.godine i danas broji oko 32.000 stanovnika...ne propustite..

Cinque Terre , Đenova , Portofino, Rapalo, Santa Margarita MORE I KULTURA  ITALIJA 2020

CINQUE TERRE , ĐENOVA , PORTOFINO, RAPALO, SANTA MARGARITA MORE I KULTURA ITALIJA 2020
11-15 novembar 2020 /3 NOĆI /bus-DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

189€ / od 149€

Upoznajte skriveni dragulj države Italije. Cinque Terre je naziv nacionalnog parka koji obuhvata više manjih italijanskih sela koji su iz godine u godinu sve poznatija turistička destinacija ali i destinacija letnjeg odmora. Ova bajkovita sela izbijaju iz stena i strmo se spuštaju ka Mediteranu. Raznobojno cveće i raznolika vegetacija specifična je za ovaj deo države.

San Remo-Azurna obala -Provansa  MORE i KULTURA 2021

SAN REMO-AZURNA OBALA -PROVANSA MORE I KULTURA 2021
Termin u pripremi /8 dana/6 nocenja/dnevna voznja autobusom

CENA / SPECIJALNA PONUDA

329€ / 299€

Vodimo Vas na nezaboravno putovanje u najlepše regije evropskog dela Mediterana. Ovo putovanje objedinjuje Trst, italijansku Ligurijsku rivijeru i francusku Azurnu obalu, fantastične predele i neverovatno lepe gradove... Pružamo Vam priliku da uživate u mirisima lovora, maslina, mora, jasmina i parfema u vazduhu...

Izlet u Segedin

IZLET U SEGEDIN
Termin u pripremi / jednodnevni izlet autobusom (460km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 2200 din

Segedin je grad u južnoj Mađarskoj na ušću reke Mureš u Tisu. Ovaj uređeni evropski grad popločanih trgova i ornamentisanih građevina, ima više turističkih atrakcija nego mnogi drugi u regionu. Iskoristite januarske rasprodaje- sniženja i do 80%

ČAROBNI USKRS NA KRFU 2021

ČAROBNI USKRS NA KRFU 2021
Termin u pripremi/ 7 dana/5 noci /dnevna voznja autobusom

CENA / SPECIJALNA PONUDA

259€ / 229€

Kao najveća i najznačajnija svečanost Grčke pravoslavne crkve, Uskrs se u čitavoj Grčkoj slavi sa izuzetnim poštovanjem. Ipak, najsvečanija i apsolutno jedinstvena proslava, koja privlači hiljade gostiju iz cele Grčke, ali i iz celog sveta, odigrava se na ostrvu Krf. Zanimljivi običaji, probuđena mediteranska priroda, mešavina boja, mirisa i ukusa, koncerti klasične muzike i neponovljiv osećaj blaženstva i uzvišenosti učiniće da ovo putovanje nikada ne zaboravite.

Temišvar 2020

TEMIšVAR 2020
Termin u pripremi /jednodnevni izlet autobusom (350km)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / 1500 din

Temišvar, grad na Begeju, četvrti grad po veličini u Rumuniji nazivaju još i „Malim Bečom“ jer je dugo bio pod Habzburgovcima i njegovo sedište svojom arhitekturom podseća na stari deo Beča. Temišvar je i prvi evropski grad koji je dobio električno osvetljenje a neke od zgrada projektovao je lično čuveni Gustave Eiffell.