ISTRA - UKUS MALVAZIJE I TARTUFA - JESEN 2022

ISTRA - UKUS MALVAZIJE I TARTUFA - JESEN 2022
20-23. oktobar (10-13. novembar DAN PRIMIRJA), 8-11. decembar ADVENT 2022 / 4 dana / 3 noćenja u Lovranu 3* / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

199€ / od 169€

Istra - smirena, šarmantna regija pruža osećaj kao da ste u bajci. Čarobna zemlja drevnih gradića na brežuljcima, zamamne gastronomije, vrhunskog vina i maslinovog ulja, okružena Jadranskim morem sa svih strana čuva svoju tradiciju. Na ovom putovanju prepustićemo se posebnom svetu unutrašnjosti Istre. Upoznaćete Buzet - grad tartufa, Motovun koji oduševljava svojom vizurom, ali i pogledom koji se iz njegove lođe pruža. Prošetaćemo alejom glagoljaša koja će nas dovesti do Huma - najmanjeg grada na svetu...Provedite nesvakidašnju jesen i uživajte sa Travel Klubom!

Zemlje kraljeva, zmajeva i piva (Poljska, Slovačka, Mađarska )-NOVO !

ZEMLJE KRALJEVA, ZMAJEVA I PIVA (POLJSKA, SLOVAčKA, MAđARSKA )-NOVO !
9-14. novembar (DAN PRIMIRJA), 14-19. decembar 2022 ( 6 dana/ 4 nocenja u hotelu 3*/BUS DNEVNA VOŽNJA)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

249€ / 239€ do 10.10.

Putovanja su najneobičnija od svih ljudskih potreba. Žeđ možeš utoliti, strast zadovoljiti, ali što više putuješ, sve više ti se otkrivaju nova mjesta. Na ovom putovanju poseticemo zemlje zapanjujuće arhitekture, istorije i svetski poznate kuhinje mi smo ih nazvali "Zemlje zmajeva, kraljeva i piva"..Zemlje koje su mnogo više od svojih prestonica ! Da biste iskusili autentičnu kulturu i tradiciju, uputite se na mesta sa manje gužve i pripremite se za zaljubljivanje u gradove koje cemo posetiti.... Slovačka, mala zemlja velikog gostoprimstva, Mađarska zemlja kraljeva i konačno Poljska, zemlja zmajeva i piva. Vidimo se ove jeseni !

BEČ i ĐER - Na lepom , plavom Dunavu (Vahau dolina, Dvorac Lihtenštajn, banja Baden)

BEČ I ĐER - NA LEPOM , PLAVOM DUNAVU (VAHAU DOLINA, DVORAC LIHTENšTAJN, BANJA BADEN)
10-13 novembar ( Dan primirja) , 15-18 decembar 2022 ( 4 dana /3 noci , EVENTHOTEL PYRAMIDE 4*, bus DNEVNA VOZNJA)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

199€ / 189€ do 10.10.

Beč, centar moćne carevine, sa dvorovima i raskošnim palatama , čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama. Grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa pleni svojom raskošću i ne ostavlja posetiocu nijedan neispunjen trenutak....Posetićemo i dolinu reke Dunav na kojoj ćemo oslušnuti istoriju i melodije čuvenih Štrausovih valcera... Prvi gradić na našem putešestviju jeste Krems sa svojim izuzetno očuvanim srednjovekovnim centrom po kojem ćemo se prošetati... Potom sledi poseta drevnom Dirnštajnu iznad kojeg se nalaze ruševine starog zamka u kojem je prema legendi bio zatočen engleski kralj Ričard. A poslednji biser ove regije koju Austrijanci nazivaju Vahau, jeste gradić Melk sa impozantnom Benediktanskom opatijom koja spada u red najvećih opatija Evrope. Kulturni krajolik doline Vahau uvršten je 2000. na UNESCO-vu listu. Dolinu krasi divna panorama od koje zastaje dah. Pridružite nam se na ovom putovanju da zajedno uživamo u bajkovitim gradovima smestenim na lepom , plavom Dunavu....

MAĐARSKA KRALJEVSKA TURA 2022 (Sekešfehervar, Estergom, Višegrad, dvorci Bori, Brunszvik i Gedele)

MAĐARSKA KRALJEVSKA TURA 2022 (SEKEšFEHERVAR, ESTERGOM, VIšEGRAD, DVORCI BORI, BRUNSZVIK I GEDELE)
10-13 novembar (8-11 decembar) 2022 / 4 dana / 3 noćenja u Budimpešti / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

149€ / od 139€ do.10.10.

Za sve vas koji volite drugačija putovanja pripremili smo autentičan "kraljevski" program. Bajkoviti barokni dvorci sa zanimljivom istorijom, srednjovekovne tvrđave, parkovi sa jezerima, kulturne znamenitosti i muzejske zanimljivosti rasprostranjeni su širom Mađarske. Ista je situacija i sa okolinom glavnog grada - Budimpeštom! Želimo da vam pružimo četiri savršena dana u otkrivanju blaga davnih vremena. Arhitektonsko nasleđe Mađarske, istorijsko nasleđe tvrđava i dvoraca zaista je bez premca. Zato ne oklevajte. Rezervišite svoje mesto na vreme!

DOŽIVI SLOVENIJU 2022 (Ljubljana, Bled, Bohinj, Vodopad Savica, Kopar, Piran, Predjamski grad, Postojnska jama)

DOŽIVI SLOVENIJU 2022 (LJUBLJANA, BLED, BOHINJ, VODOPAD SAVICA, KOPAR, PIRAN, PREDJAMSKI GRAD, POSTOJNSKA JAMA)
10-13. novembar DAN PRIMIRJA (15-18. decembar ADVENT) 2022 / 4 dana / 3 noćenja u Ljubljani HOTEL M 4* / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

189€ / 179€ do 10.10.

Slovenija - jedina zemlja koja u svom nazivu ima reč “LOVE”. Krase je brojne reke, kanjoni, planine, šume, jezera, pa čak i more. Jedinstveni spoj prirodnih atrakcija koje treba doživeti, kao što i glasi turistički slogan ove zemlje “I feel Slovenia”! Obiđite sa nama Slovenačku rivijeru, 47 km raja, najveću luku ove regije Kopar i stari grad Piran. Uživajte u najslikovitijim mestima Slovenije - Bledu i Bohinju. Doživite čari jedne od najlepših prestonica - Ljubljane i parka Postojnska jama koji u svoj svojoj lepoti i veličanstvenosti nudi doživljaj koji ćete dugo pamtiti!

TERME SPA & SKI CERKNO 2022 (Ljubljana i Škofja Loka)

TERME SPA & SKI CERKNO 2022 (LJUBLJANA I ŠKOFJA LOKA)
10-13 novembar (Dan primirja ) 2022 / 4 dana / 3 polupansiona u hotelu Terme Cerkno 4*

CENA / SPECIJALNA PONUDA

309€ / 299€

Tokom zime Cerkno je najveća atrakcija i najmoderniji skijaški centar u Sloveniji. Nalazi se na obroncima 1.291 metara visokog Črnog vrha i obuhvata 18 km uređenih skijaških staza. U sklopu Hotela Cerkno smeštene su jedine slovenačke terme u podnožju Julijskih Alpa. Hemijski bogata termalna voda blagotvorno deluje na ljudsko telo i zato su Terme Cerkno prikladne za opuštanje i rekreaciju.

Termalni izvori i krajolici Balatona (Wellness Banja Heviz, Pečuj, Tihanj, Balatonfured, Pećina Tapolca)

TERMALNI IZVORI I KRAJOLICI BALATONA (WELLNESS BANJA HEVIZ, PEčUJ, TIHANJ, BALATONFURED, PEćINA TAPOLCA)
10-13 novembar, 8-11 decembar 2022 / 4 dana / 3 noćenja u HOTEL PALACE HEVIZ Spa 4* / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

209€ / od 199€ do 10.10.

Priroda nije poštedela guste šume, termalne izvore i planinske padine za Mađarsku, ali i dalje se glavnim ukrasom zemlje može sigurno nazvati Balaton. Ovo putovanje odvešće vas do najudobnijeg i najživopisnijeg okruženja jezera: degustiraćete lekovitu mineralnu vodu u odmaralištu Balatonfüred, posetiti staru opatiju i živopisne zanatske radnje u gradiću Tihanj, razgledati palatu porodice Feštetić u Kesthelju i naravno, kupati se u svetski poznatom termalnom jezeru Heviz…A sve vreme će vas pratiti idilični krajolici Balatona i kaleidoskop mađarskih pejzaža.

Dalmacija - srce Jadrana 2022 (Zagreb, Zadar, Split, Trogir, Šibenik, NP Krka i Plitvice)

DALMACIJA - SRCE JADRANA 2022 (ZAGREB, ZADAR, SPLIT, TROGIR, ŠIBENIK, NP KRKA I PLITVICE)
10-13 novembar (8-11 decembar) 2022 / 4 dana / 3 noćenja u u hotelu Kolovare 4* u Zadru / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

189€ / 179€ do 10.10.

Dalmacija...Toliko lepa da je utkana u bezbroj prelepih pesama koje o njoj pevaju...Miris Mediterana, onog pravog, nekako vraća davna sećanja...Specijalno skrojeno putovanje za sve one koji žele obradovati svoje oči i ispuniti srce i dušu...Pridružite nam se!

MONDENSKA ITALIJA -JESEN 2022 ( mondenski Portofino, bajkovita sela Cinque Terre, magična Firenca, čuvena Bolonja )

MONDENSKA ITALIJA -JESEN 2022 ( MONDENSKI PORTOFINO, BAJKOVITA SELA CINQUE TERRE, MAGIčNA FIRENCA, čUVENA BOLONJA )
23-28 novembar 2022 / 6 dana / 4 noćenja / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

219€ / 209€ do 20.10.

Nezaboravno putovanje sa obilaskom najlepših i naprestižnijih mesta u Italiji. Ove jeseni posetićemo bajkovita sela Cinque Terre, šarmantni Montekatini, mondenski Portofino, živopisnu Santa Margheritu, magičnu Firenzu i čuvenu Bolonju.

 BOŽIĆNA BAJKA AUSTRIJE  2022 ( Grac,  Salzburg, Halštat, Advent na jezeru St. Wolfgang)

BOŽIĆNA BAJKA AUSTRIJE 2022 ( GRAC, SALZBURG, HALšTAT, ADVENT NA JEZERU ST. WOLFGANG)
1-5 decembar 2022 / 5 dana / 3 noćenja u hotelu 3* / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

219€ / 209 do 20.10.

Salzburg, Halštat i jezero Wolganze su tokom cele godine idilična i bajkovita mesta, ušuškana u alpske vence. Međutim, zimi dobijaju neobičnu magiju. Drvene kućice i brvnare izgledaju kao da im je po krovu posut kristalni šećer, a svetlost se od ranih jutarnjih časova pa sve do uveče čudno prelama kroz oblake. Magla koja se spušta deluje kao da oblaci klize niz stene glečera, a boja neba se menja svakog momenta. Već na prvi pogled obuzima vas osećaj magije i zimske čarolije. Ovo je vreme kada lokalci dodatno dekorišu svaki kutak dvorišta, svaki prozorski okvir, svako drvo...Uoči najradosnijeg praznika u godini svi su veseli, nasmejani i darežljivi prema svojoj porodici i prijateljima. Vesele pesme odjekuju na svakom ćošku, dok bogati mirisi pozivaju na ukusnu gozbu. Pođite da zajedno doživimo pravu božićnu magiju !

Mađarska WINE & SPA tura (VILANJ, PEČUJ, ŠIKLOŠ, HARKANJ BANJA) - VIKEND PUTOVANJE 2022

MAđARSKA WINE & SPA TURA (VILANJ, PEČUJ, ŠIKLOŠ, HARKANJ BANJA) - VIKEND PUTOVANJE 2022
10-11. decembar 2022 / 2 dana / 1 noćenje u Pečuju / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

109€ / 99€

Vilanj-Šikloš je napoznatija i najposećenija vinska ruta koja je osnovana još 1994. godine. Kako je smešteno na jugu zemlje u submediteranskoj klimatskoj zoni, grožđe sa preko dve hiljade hektara vinograda dobija dosta sunca, a time i šećera, pa ispunjava vina rubin crvenom bojom i punim, zaokruženim ukusom. Ušuškano mestašce Šikloš sa istoimenim dvorcem predstavlja jedan od najočuvanijih dvoraca u Mađarskoj. Dvorac datira još iz 13. veka, ali je kroz istoriju dograđivan, menjao je stilove i vlasnike, da bi danas dobio ulogu spomenika kulture, jer krije viševekovno blago, ali i sobu posvećenu srpskoj kulturi i tradiciji.

Toskana 2022 , renesansa, čempresi i ukus vina

TOSKANA 2022 , RENESANSA, čEMPRESI I UKUS VINA
10/13 novembar DAN PRIMIRJA 2023

CENA / SPECIJALNA PONUDA

U PRIPREMI ! / /

LETNJI PEJZAŽI ALPSKIH PREDELA - JEZERA AUSTRIJE 2023

LETNJI PEJZAŽI ALPSKIH PREDELA - JEZERA AUSTRIJE 2023
PROLECE 2023 / 4 dana / 3 noćenja u hotelu 3* / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

& / /

Nemojte propustiti da ovog leta krenete sa nama u prelepu Austriju. Austrija ne izlazi na more, ali to nikako ne znači da nema veličanstvene pejzaže koji uključuju vodu. Bez obzira na to da li želite da uživate u fantastičnim vidicima ili biste da se bućnete u vodu u senci Alpa, austrijska jezera su pravi izbor ovog leta. Na ovom putovanju popećemo se na užurbani voz živopisne železničke pruge na planini Šafberg i doživeti pravu magiju - panoramski pogled iz ptičje perspektive na 3 najveća jezera u regionu - Volfgangze, Mondze i najveće Aterze. Biće to osećaj kao da ste došli na ivicu sveta!

ISTRA - ZELENA OAZA JADRANA LETO  2023-Rijeka, Buzet, Rovinj, Poreč, Pula, Brioni, Kopar, Piran, Hum, Motovun)

ISTRA - ZELENA OAZA JADRANA LETO 2023-RIJEKA, BUZET, ROVINJ, POREč, PULA, BRIONI, KOPAR, PIRAN, HUM, MOTOVUN)
JUN 2023 / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

U PRIPREMI / /

Istra, smirena, šarmantna regija pruža osećaj kao da ste u bajci. Čarobna zemlja drevnih gradića na brežuljcima, zamamne gastronomije, vrhunskog vina i maslinovog ulja, okružena Jadranskim morem sa svih strana čuva svoju tradiciju. Na ovom putovanju prepustićemo se posebnom svetu unutrašnjosti Istre. Upoznaćete Buzet - grad tartufa, Motovun koji oduševljava svojom vizurom, ali i pogledom koji se iz njegove lođe pruža. Nastavićemo dalje i osvežiti se šumom slapova reke Mirne u mestu Kotli. Prošetaćemo alejom glagoljaša koja će nas dovesti do Huma - najmanjeg grada na svetu...Provedite nesvakidašnje leto i uživajte sa Travel Klubom!

ITALIJA - MONDENSKO LETO 2023 (šarmantni Viareggio, mondenski Portofino, bajkovita sela Cinque Terre, prestižni Forte dei Marmi...)

ITALIJA - MONDENSKO LETO 2023 (šARMANTNI VIAREGGIO, MONDENSKI PORTOFINO, BAJKOVITA SELA CINQUE TERRE, PRESTIžNI FORTE DEI MARMI...)
LETO 2023 / 7 dana / 5 noćenja / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

/ / /

Italija je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija, naročito posećena tokom leta zbog svojih lepih i raznovrsnih letovališta. Doživite nezaboravan odmor u Montekatini Termama sa kupanjem na toskanskoj i ligurijskoj obali. Otkrijte skrivene dragulje Italije: bajkovita sela Cinque Terre, šarmantni Viareggio, mondenski Portofino, živopisni Rapalo, prestižni Forte dei Marmi...

Veneto 2023 - italijanski vekovni šarm (raskošna Venecija, Murano, Burano, Verona...kupanje na jezeru Garda)

VENETO 2023 - ITALIJANSKI VEKOVNI šARM (RASKOšNA VENECIJA, MURANO, BURANO, VERONA...KUPANJE NA JEZERU GARDA)
/ 6 dana / 4 noćenja / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

229€ / /

Kad spomenemo italijansku pokrajinu Veneto mnogi će se prvo setiti tri grada umetnosti: Venecije, Padove i Verone. Međutim, ova italijanska pokrajina, osim impresivnim kulturnim znamenitostima, mami i prirodnim lepotama, spektakularnim predelima, mondenskim gradićima. Jezero Garda, raskošni prirodni krajolik obećava inspirativan i ispunjujući odmor. Posetićemo i neverovatan svet venecijanske lagune - ostrva Murano, Burano i Torčelo.

Skenderbeg tura , tačka povezivanja i kultura sećanja 2023

SKENDERBEG TURA , TAčKA POVEZIVANJA I KULTURA SEćANJA 2023
/4 DANA / 3 NOĆI u Hotelu Leonardo 4* / DNEVNA AUTOBUSKA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

139€ / 129€

Lepo je poći na mesto gde nikad niste bili, probati jela koja nikad pre niste jeli i upoznati nove ljude, njihovu kulturu! Albanija je danas poznata kao "poslednja evropska zagonetka'', zato vas pozivamo da je zajedno otkrijemo! Junak ovog putovanja jeste Srbin Đurađ Kastriot, zvani Skenderbeg. Obići ćemo predele Albanije koji su nakon pada Dušanovog carstva prepušteni malobrojnoj srpskoj vlasteli da se u ratnim vihorima spaja i stapa sa raznim narodima i plemenima. Skenderbegova porodica je i pored toga sačuvala srpsku pravoslavnu tradiciju i oko sebe okupila ostale u borbi protiv Otomanske imperije. Obići ćemo gradove Berat, Apoloniju, Kruju i Tiranu i upoznati se sa istorijom i tradicijom koju su Srbi ostavili na teritoriji današnje Albanije.