DOŽIVI SLOVENIJU 2021 -(LJUBLJANA, PIRAN, KOPAR, BLED, BOHINJ, POSTOJNA)

DOŽIVI SLOVENIJU 2021 -(LJUBLJANA, PIRAN, KOPAR, BLED, BOHINJ, POSTOJNA)
11/14 novembar , 9/12 decembar 2021 /4 dana/3 nocenja u Ljubljani/ bus-DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

149€ / 139€ do 25.10.

Slovenija, jedina zemlja koja u svom nazivu ima reč “LOVE”, koju krase brojne reke, kanjoni, planine, šume, jezera, pa čak i more. Jedinstven spoj prirodnih atrakcija koji treba doživeti, kao što glasi i turistički slogan ove zemlje “I feel Slovenia”! Obiđite sa nama slovenačku rivijeru, 47km raja, najveću luku ove regije Kopar, stari grad Piran, uživajte u najslikovitijim mestima Slovenije, Bledu i Bohinju. Doživite čari jedne od najlepših prestonca, Ljubljane i parka Postojnska jama koji u svoj svojoj lepoti i veličanstvenosti nudi doživljaj koji ćete dugo pamtit !

Dalmacija, okupana suncem 2021 - Zagreb, Zadar, Split, Šibenik, Trogir , NP KRKA I PLITVICE

DALMACIJA, OKUPANA SUNCEM 2021 - ZAGREB, ZADAR, SPLIT, ŠIBENIK, TROGIR , NP KRKA I PLITVICE
11-14. novembar 2021 / 4 dana / 3 noćenja u Zadru Hotel MEDITERAN 3*/ bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

149€ / 139€ do 25.10.

Doživite mirisnu jesen u Dalmaciji. Nema ničeg lošeg u tome da izvan letnje sezone provedete odmor u Dalmaciji. Kada razmišljamo o Dalmaciji, uvijek nam je prvo u mislima plivanje u moru, sunčanje i vrelina, medjutim, zamislite dolazak prekrasne, mirisne jeseni u ovaj kraj. Jeste li okusili takvu Dalmaciju? Naime, novembar je jedan od od najlepših meseci u godini jer je, zahvaljujući mediteranskoj klimi, u Dalmaciji još uvijek ugodno i sunčano, a priroda buja i daje plodove. Dalmacija je u jesen okupana suncem. Toliko lepa da je utkana u bezbroj prelepih pesama koje o njoj pevaju...Miris Mediterana, onog pravog, nekako vraća davna sećanja... Imaćemo izlet do Nacionalnog parka Krka i NP Plitvice poznatom po slapovima koji oduzimaju dah...Posetićemo Trogir, gradić srednje Dalmacije u kojem je svaki kamen spomenik i koji je uvršten na UNESCO-v popis svetske kulturne baštine, Split, Šibenik. Specijalno skrojeno putovanje za sve one koji žele obradovati svoje oči i ispuniti srce i dušu...Pridružite nam se!

MAĐARSKA KRALJEVSKA TURA 2021

MAĐARSKA KRALJEVSKA TURA 2021
11-14 novembar , 9-12 decembar 2021/ 4 dana / 3 noćenja u Budimpešti / bus DNEVNA VOŽNJA

CENA / SPECIJALNA PONUDA

139€ / 129€ do 25.10.

Krenite sa Travel Klubom u jesenju avanturu iz snova! Otkrijte Mađarsku na jedan potpuno nov način! Za sve vas koji volite drugačija putovanja pripremili smo autentičan "kraljevski" program. Bajkoviti barokni dvorci sa zanimljivom istorijom, srednjovekovne tvrđave, parkovi sa jezerima, kulturne znamenitosti i muzejske zanimljivosti rasprostranjeni su širom Mađarske. Ista je situacija i sa okolinom glavnog grada - Budimpeštom! Želimo da vam pružimo četiri savršena dana u otkrivanju blaga davnih vremena. Arhitektonsko nasleđe Mađarske, istorijsko nasleđe tvrđava i dvoraca zaista je bez premca. Zato ne oklevajte. Rezervišite svoje mesto na vreme!