LETO 2019 OSTRVO KRIT Indivudualna ponuda hotela-Heraklion, Lassithi, Rethymno, Chania

LETO 2019 OSTRVO KRIT INDIVUDUALNA PONUDA HOTELA-HERAKLION, LASSITHI, RETHYMNO, CHANIA
Leto 2019

CENA / SPECIJALNA PONUDA

od 697 eur / 0

Najveće ostrvo u Grčkoj i peto ostrvo u Mediteranu posle Sicilije, Korzike, Sardinije i Kipra, smešteno na raskrsnici tri kontinenta Evrope, Azije i Afrike. Glavni grad ostrva je Heraklion. Krit vam pruža neophodne preduslove za kvalitetan odmor uz avanturizam i rekreaciju. Pored toga što ga krase mnogobrojne prelepe plaže i nestvarna boja mora, ostrvo vam pruža mogućnost da se vratite prošlosti kroz obilazak mnogobrojnih arheoloških nalazišta

OSTRVO SKIATOS

OSTRVO SKIATOS
Najam vila/ 10 noćenja + bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

LETO 2020 / od 185 €

Skiatos je najposećenije ostrvo severnih Sporada u Egejskom moru, prekriveno borovom šumom i maslinjacima i nalazi se na dva i po sata plovidbe trajektom od Volosa. Obima od oko 60km, sa čak 65 plaža, Skiatos, predstavlja pravi dragulj Egeja. Sa ostrvima Skopelos i Alonisos, Skiatos je deo Marina nacionalnog parka, u kojem žive mnoge retke životinjske vrste- među kojima su najpoznatije mediteranske foke. Glavni grad je Skiatos koji se nalazi u istočnom delu ostrva. Ovaj šarmantni ostrvski gradić obiluje mnoštvom taverni, barova, velikom marinom i sjajnom noćnom zabavom. Iznad grada je čuveni Kastro i manastir Evangelistrije, mesto odakle se pruža fantastičan pogled na severni deo ostrva i njegove šljunkovite plaže. Plaže Vasilias, Megali Amos, Achladias, Trulos, Kanapica, Vromolimnos, Banana imaju suvozemni prilaz, a do plaže Lalaria se može doći sa mora, čamcem ili brodom. Jedna od najlepših plaža u Grčkoj, čuvena plaža Kukunaries, nalazi se upravo na Skijatosu.

OSTRVO TASOS-Potos

OSTRVO TASOS-POTOS
Najam vila/ 10 noćenja + bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

Leto 2019 / od 115 €

TASOS je najsevernije ostrvo Egejskog arhipelaga, nadaleko poznato po prelepim peščanim plažama, tirkizno plavom moru, raskošnoj lepoti pejzaža, gostoljubivim meštanima, ukusnom vinu i čarobnom medu! Od najvišeg planinskog vrha sve do mora spuštaju se nepregledne borove šume i bujna vegetacija, zbog koje je nazvano „šuma koja pliva“!

OSTRVO TASOS-Limenaria/Limenas

OSTRVO TASOS-LIMENARIA/LIMENAS
Najam vila/ 10 noćenja + bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

Leto 2019 / od 99 €

TASOS je najsevernije ostrvo Egejskog arhipelaga, nadaleko poznato po prelepim peščanim plažama, tirkizno plavom moru, raskošnoj lepoti pejzaža, gostoljubivim meštanima, ukusnom vinu i čarobnom medu!

OSTRVO EVIA- Edipsos

OSTRVO EVIA- EDIPSOS
Najam vila /10 dana + bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

Leto 2019 / OD 75 €

Lepo razvijeno turističko mesto, koje nudi dobru ponudu smeštaja, kao i mnoštvo kafića, restorana i ostalih turističkih sadržaja. Činjenica da grad živi i leti i zimi čini ga idealnim za posete tokom cele sezone.

OSTRVO EVIA - Neos Pirgos

OSTRVO EVIA - NEOS PIRGOS
Najam vila/ 10 noćenja (+bus)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

Leto 2019 / od 59€

Neos Pirgos nalazi se u severnom delu ostrva Evija u oblasti Oreoi, na 12 km udaljenosti od dva najveca mesta Edipsosa i Istije. Svojom kristalno cistom vodom i prelepom prirodom spada u jedno od najlepsih mesta na Eviji.