MORAHALOM BANJA Spa dan u Banji Eržebet **** Madjarska

MORAHALOM BANJA SPA DAN U BANJI ERžEBET **** MADJARSKA
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2490 rsd / 1690 rsd

Banja Eržebet u Morahalomu ima  14 zatvorenih bazena, 7 otvorenih bazena, 8 sauna (infra i finskom saunom)  sa lečilištem i wellness uslugama. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je izmedju 35-39 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za  lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2200 m2.. Bazene čine privlačnim ugrađene  hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima.

Izlet u Segedin DNEVNA VOŽNJA

IZLET U SEGEDIN DNEVNA VOŽNJA
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2599 rsd / 1790 rsd

Segedin je grad u južnoj Mađarskoj na ušću reke Mureš u Tisu. Ovaj uređeni evropski grad popločanih trgova i ornamentisanih građevina, ima više turističkih atrakcija nego mnogi drugi u regionu. Iskoristite januarske rasprodaje- sniženja i do 80%

ZAGREB-IZLET DNEVNA VOŽNJA

ZAGREB-IZLET DNEVNA VOŽNJA
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

35€ / 29€

Zagreb je glavni i po broju stanovnika najveći grad Republike Hrvatske. Izrastao je iz dva srednjevekovna naselja na susednim brdima, građanskog Gradeca i biskupskog Kaptola..

Temišvar

TEMIšVAR
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2450din. / 1499din.

Temišvar, grad na Begeju, četvrti grad po veličini u Rumuniji nazivaju još i „Malim Bečom“ jer je dugo bio pod Habzburgovcima i njegovo sedište svojom arhitekturom podseća na stari deo Beča. Temišvar je i prvi evropski grad koji je dobio električno osvetljenje a neke od zgrada projektovao je lično čuveni Gustave Eiffell.

MAKO BANJA Hagymaticum -Spa izlet Madjarska

MAKO BANJA HAGYMATICUM -SPA IZLET MADJARSKA
na upit

CENA / SPECIJALNA PONUDA

2990 / 1990 rsd

Banja Hagymatikum se nalazi u mestu Mako na samo 30-ak km od Segedina. Epitet banja nad banjama u Mađarskoj dobila je na osnovu jedinstvenog objekta izuzetne ambijentalne vrednosti otvorenog u januaru 2012.g. u samom centru mesta.