HALKIDIKI- Polihrono

HALKIDIKI- POLIHRONO
Najam vila 10 noćenja + bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

Leto 2020 / od 109e

More u Polihronu je jedno od najčistijih u Grčkoj, pesak na plaži je nešto krupniji, voda prijatno topla, a vetra skoro da nema. Takođe plaža u Polihronu poseduje plavu zastavicu. Posebno se ističe po svojoj čistoći i isparenju joda pa blagotvorno utiče na sve naše turiste nezavisno od starosnog doba.

Halkidiki-Polihrono

HALKIDIKI-POLIHRONO
Najam vila/ 10 noćenja + bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

Leto 2020 / od 65 € FIRST MINUTE

Polihrono Jedno od omiljenih letovališta Polihrono nalazi se između mesta Kriopigi i letovalista Hanioti, na istočnoj obali poluostrva Kasandra. Naselje je udaljeno oko 95 kilometara od Soluna, a od  Haniotija na jugu udaljeno je 5 kilometara, odnosno 10 km od Pefkohorija. To je mirno naselje sa nešto preko hiljadu stalnih stanovnika, savršeno za porodični odmor, ali sa sve većim brojem turista iz godine u godinu.

NEOS MARMARAS-Sitonija

NEOS MARMARAS-SITONIJA
Najam vila/ 10 noćenja + bus

CENA / SPECIJALNA PONUDA

Leto 2020 / od 99 € first minute

Neos Marmaras je najpoznatije letovalište na Sitoniji, na drugom prstu Halkidikija i smešten je na zapadnoj strani poluostrva. Njegova gradska plaža je više puta nagrađena „Plavom zastavicom“ !Veliki broj taverni i barova ispuniće očekivanja onih koji zabavu nalaze u noćnom životu, a za avanturiste postoji pregršt izleta brodom ili autobusom!