BEČIĆI-HOTEL BEČIĆI

BEČIĆI-HOTEL BEČIĆI
9 noćenja/ polupansion + (bus prevoz)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

LETO 2019 / od 203€

Bečići su letovalište privlačno za turiste zbog razvijene infrastrukture i čarobne plaže koja je dovoljno široka i prekrivena sasvim sitnim šljunkom. Hotel se nalazi na lokаciji kojа zаuzimа centrаlno mesto nа Bečićkoj plaži, 4km udаljen od Budve i 1km udaljen od Rafailovića pešačkom stazom. Hotel je okružen zelenilom i idealan za porodični odmor!

RAFAILOVIĆI-PANSION OBALA

RAFAILOVIĆI-PANSION OBALA
9 noćenja (+ bus)/ polupansion

CENA / SPECIJALNA PONUDA

LETO 2019 / od 190 €

RAFAILOVIĆI su malo ribarsko mesto smešteno na kraju bečićke plaže, kristalno čistog i toplog mora sa 226 sunčanih dana u godini. Uz samu obalu proteže se šetalište dužine 3 km koje povezuje ovo mesto sa Budvom. Pored prelepe plaže i zelenila, Rafailovići imaju marinu za glisere i čamce, brojne kafiće, restorane, radnje, park i slične sadržaje. Blizina Svetog Stefana, Budve kao i Tivta (17 km), ovo mesto čini privlačnim kako za miran odmor tako i za zabavu i aktivan odmor!

RAFAILOVIĆI-VILA DRAGAN

RAFAILOVIĆI-VILA DRAGAN
Najam/ 9 noćenja (+ bus)

CENA / SPECIJALNA PONUDA

LETO 2019 / od 149 €

Rafailovići su bivše ribarsko mesto u Crnoj Gori, a sada vrlo popularna turistička destinacija, poznata po najlepšoj plaži Budvanske rivijere - Bečićkoj plaži dugackoj oko 2000 metara, sa peskom i kristalno čistim morem..! Budva je udaljena 3,2 km od mesta Rafailovići, do nje se može doci pešackom stazom ili stalnim autobuskim linijama. Na 10 min hoda kroz uređenu pešacku stazu i pešacki tunel nalazi se i plaža Kamenovo, takođe još jedna prelepa plaža na Crnogorskom primorju!