TRAVEL KLUB -Postani deo nase velike putnicke porodice

TRAVEL KLUB Postani deo nase velike putničke porodice

Neka putovanje sa Travel Klubaom bude tvoj prvi korak

Neka putovanje sa nama bude tvoj prvi korak.

Svaki sledeći napravićemo zajedno i iza sebe ostaviti hiljade i hiljade kilometara

Svaki sledeći napravićemo zajedno a iza sebe ostaviti hiljade i hiljade kilometara...

Izaberi svoju turu, Travel Klub avanturu:
ALZAS, PUTOVANJE IZ BAJKE 2023- ŽIVOPISNA SELA KOLMAR , RIKVIR, MILUZ I  MAGIČNI GRAD NA RAJNI-STRAZBUR
1-4 april (17-20 jun, 15-18 jul) 2023 / 4 dana / 3 noćenja HOTEL 3* / AVIO PREVOZ !

ALZAS, PUTOVANJE IZ BAJKE 2023- ŽIVOPISNA SELA KOLMAR , RIKVIR, MILUZ I MAGIČNI GRAD NA RAJNI-STRAZBUR

CENA od 349€ / /

Alzas je bajkovita regija Francuske. Obilasci po ovom regionu će vam omogućiti da otkrijete karakterističnu francusko-nemačku arhitekturu Alzasa, neobične srednjovekovne gradove, kao i zapanjujuće mozaike pejzaža, brojne dvorce i gotovo neograničen broj mitskih i istorijskih mesta. Mala sela i najpoznatije turističko mesto Kolmar neće ostaviti nikoga ravnodušnim!

ČAROBNI USKRS NA KRFU 2023 (Kanjon Tempi, Meteori, grad Krf - svečanosti, Srpska kuća, Ostrvo Vido, Ahilion palata, Paleokastrica, Solun)
12-18. april (uskršnji praznici) 2023 / 7 dana / 5 noćenja App 3* / bus DNEVNA VOŽNJA u odlasku

ČAROBNI USKRS NA KRFU 2023 (KANJON TEMPI, METEORI, GRAD KRF - SVEčANOSTI, SRPSKA KUćA, OSTRVO VIDO, AHILION PALATA, PALEOKASTRICA, SOLUN)

CENA 259€ / /

Kao najveća i najznačajnija svečanost Grčke pravoslavne crkve, Uskrs se u čitavoj Grčkoj slavi sa izuzetnim poštovanjem. Ipak, najsvečanija i apsolutno jedinstvena proslava koja privlači hiljade gostiju iz cele Grčke, ali i iz celog sveta, odigrava se na ostrvu Krf. Zanimljivi običaji, probuđena mediteranska priroda, mešavina boja, mirisa i ukusa, koncerti klasične muzike i neponovljiv osećaj blaženstva i uzvišenosti učiniće da ovo putovanje nikada ne zaboravite.

ISTRA 2023 - UKUS MALVAZIJE I TARTUFA (LOVRAN, OPATIJA, HUM, BUZET, MOTOVUN, GROŽNJAN, PULA, BRIONI, ROVINJ)
23-26. mart (14-17. april USKRS) 2023 / 4 dana / 3 noćenja u Lovranu 3* / bus DNEVNA VOŽNJA

ISTRA 2023 - UKUS MALVAZIJE I TARTUFA (LOVRAN, OPATIJA, HUM, BUZET, MOTOVUN, GROŽNJAN, PULA, BRIONI, ROVINJ)

CENA od 199€ / /

Istra - smirena, šarmantna regija pruža osećaj kao da ste u bajci. Čarobna zemlja drevnih gradića na brežuljcima, zamamne gastronomije, vrhunskog vina i maslinovog ulja, okružena Jadranskim morem sa svih strana čuva svoju tradiciju. Na ovom putovanju prepustićemo se posebnom svetu unutrašnjosti Istre.

Krakov i Vroclav - POLJSKA 2023 Zemlja zmajeva, kraljeva i piva (EGER, KOŠICE, AUŠVIC, VELIČKA)
28. april - 3. maj PRVI MAJ 2023 / 6 dana / 4 noćenja / bus DNEVNA VOŽNJA

KRAKOV I VROCLAV - POLJSKA 2023 ZEMLJA ZMAJEVA, KRALJEVA I PIVA (EGER, KOŠICE, AUŠVIC, VELIČKA)

CENA 269€ / /

Krakov važi za jedan od najlepših evropskih gradova sa zaista izvanrednim Starim gradom koji je moguće laganim tempom obići za svega jedan dan. Nedaleko od Krakova se nalaze još i neverovatan rudnik soli Vjelička i jedno od najozloglašenijih mesta na svetu - koncentracioni logor Aušvic. Takođe, izlet u Vroclav nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Vroclav je grad fascinantne arhitekture, reka, 12 ostrva, preko 100 mostova, bogatog kulturnog i društvenog života i grad malih čeličnih patuljaka kojih ima skoro na svakom koraku...

DIVLJE VODE BOSANSKE 2023 (Pliva, Una, Neretva, Vodopad Kravica, Trebišnjica, Buna ,Vrelo Bosne)
29. april - 4. maj PRVI MAJ (20-25. jun, 25-30. jul, 2-7. septembar) 2023 / 6 DANA / 5 NOĆI SA DORUČKOM / bus DNEVNA VOŽNJA

DIVLJE VODE BOSANSKE 2023 (PLIVA, UNA, NERETVA, VODOPAD KRAVICA, TREBIšNJICA, BUNA ,VRELO BOSNE)

CENA 199€ / /

Divlje reke, neverovatne planine i misteriozne pećine. Ali one prirodne lepote koje nas najviše oduševljavaju i od kojih zastaje dah su bez dileme na desetine neverovatno lepih vodopada, smeštenih širom zemlje, svaki lep na svoj način. Bosna i Hercegovina ima više vodopada nego Italija, Francuska i Nemačka zajedno!

JEZERA AUSTRIJE 2023 - LETNJI PEJZAŽI ALPSKIH PREDELA (GRAC, SALZBURG, MONDZE, ST GILGEN, ST VOLFGANG, ŠAFBERG, HALŠTAT)
29. april - 2. maj PRVI MAJ (15-18. jun, 20-23. jul, 21-24. septembar) 2023 / 4 dana / 3 noćenja / bus DNEVNA VOŽNJA

JEZERA AUSTRIJE 2023 - LETNJI PEJZAŽI ALPSKIH PREDELA (GRAC, SALZBURG, MONDZE, ST GILGEN, ST VOLFGANG, ŠAFBERG, HALŠTAT)

CENA od 219€ / /

Bez obzira na to da li želite da uživate u fantastičnim vidicima ili biste da se bućnete u vodu u senci Alpa, austrijska jezera su pravi izbor ovog leta. Na ovom putovanju popećemo se na užurbani voz živopisne železničke pruge na planini Šafberg i doživeti pravu magiju - panoramski pogled iz ptičje perspektive na 3 najveća jezera u regionu - Volfgangze, Mondze i najveće Aterze.

Dalmacija - srce Jadrana 2023 (ZAGREB, ZADAR, ŠIBENIK, NP KRKA, TROGIR, SPLIT, NP PLITVIČKA JEZERA)
29. april - 2. maj PRVI MAJ 2023 / 4 dana / 3 noćenja u Zadru HOTEL KOLOVARE 4* / bus DNEVNA VOŽNJA

DALMACIJA - SRCE JADRANA 2023 (ZAGREB, ZADAR, ŠIBENIK, NP KRKA, TROGIR, SPLIT, NP PLITVIČKA JEZERA)

CENA 259€ / /

Dalmacija...Toliko lepa da je utkana u bezbroj prelepih pesama koje o njoj pevaju...Miris Mediterana, onog pravog, nekako vraća davna sećanja...Specijalno skrojeno putovanje za sve one koji žele obradovati svoje oči i ispuniti srce i dušu...Pridružite nam se!

DOŽIVI SLOVENIJU 2023 - THE BEST OF (Ljubljana, Bled, Bohinj, Vodopad Savica, Kopar, Piran, Predjamski grad, Postojnska jama)
29. april - 2. maj PRVI MAJ 2023 / 4 dana / 3 noćenja u Ljubljani HOTEL 4* / bus DNEVNA VOŽNJA

DOŽIVI SLOVENIJU 2023 - THE BEST OF (LJUBLJANA, BLED, BOHINJ, VODOPAD SAVICA, KOPAR, PIRAN, PREDJAMSKI GRAD, POSTOJNSKA JAMA)

CENA 219€ / /

Slovenija - jedina zemlja koja u svom nazivu ima reč “LOVE”. Krase je brojne reke, kanjoni, planine, šume, jezera, pa čak i more. Jedinstveni spoj prirodnih atrakcija koje treba doživeti, kao što i glasi turistički slogan ove zemlje “I feel Slovenia”!

BISERI VENETA I OSTRVA LAGUNE (VENECIJA, MURANO, BURANO, TORČELO, TREVIZO, BASANO DEL GRAPA, VIĆENCA, LJUBLJANA)
29. april - 2. maj PRVI MAJ 2023 / 4 dana / 3 noćenja HOTEL 4* / bus DNEVNA VOŽNJA

BISERI VENETA I OSTRVA LAGUNE (VENECIJA, MURANO, BURANO, TORČELO, TREVIZO, BASANO DEL GRAPA, VIĆENCA, LJUBLJANA)

CENA 225€ / /

Venecija - jedinstven grad, odredište je na milion turista svake godine. Izgrađena na 118 malih ostrva u laguni, na ušću reke Brente, ovim gradom, umesto ulica, proteže se sklop kanala. Duž njih izgrađene su crkve i palate zbog čega Venecija predstavlja spomenik Svetske baštine UNESCO-a.

DVORCI ČEŠKE - PRAG 2023 Simboli prošlosti i čuvari istorije (Bratislava, Karlove Vari, Češki Krumlov, dvorci Karlštajn, Šternberk, Loket, Hluboka)
29. april - 4. maj PRVI MAJ (24-29. jun) 2023 / 6 dana / 4 noćenja / bus DNEVNA VOŽNJA

DVORCI ČEŠKE - PRAG 2023 SIMBOLI PROšLOSTI I čUVARI ISTORIJE (BRATISLAVA, KARLOVE VARI, ČEšKI KRUMLOV, DVORCI KARLšTAJN, ŠTERNBERK, LOKET, HLUBOKA)

CENA 269€ / /

U srcu Evrope nalazi se bajkovita zemlja čija je prestonica predivni Prag. U senci ovog veličanstvenog grada kriju se nebrojene lepote razbacane po snenoj i tihoj češkoj provinciji. Dvorci od kojih zastaje dah, očuvani u tolikoj meri da imate utisak da ste prebačeni u neko drevno vreme vitezova, princeza i dvorskih balova. Obilaziti češke dvorce ponekad je kao zakoračiti u neku bajku koju smo slušali u detinjstvu. Doživite sa nama ovu priču, posetite jednu od najlepših regija Evrope - lepu Češku!

MAĐARSKA KRALJEVSKA TURA 2023 (Budimpešta, Sekešfehervar, Estergom, Višegrad, dvorci Bori, Brunszvik i Gedele)
29. april -2 maj PRVI MAJ 2023 / 4 dana / 3 noćenja u Budimpešti HOTEL 3* ili 4* / bus DNEVNA VOŽNJA

MAĐARSKA KRALJEVSKA TURA 2023 (BUDIMPEšTA, SEKEšFEHERVAR, ESTERGOM, VIšEGRAD, DVORCI BORI, BRUNSZVIK I GEDELE)

CENA od 169€ / /

Za sve vas koji volite drugačija putovanja pripremili smo autentičan "kraljevski" program. Bajkoviti barokni dvorci sa zanimljivom istorijom, srednjovekovne tvrđave, parkovi sa jezerima, kulturne znamenitosti i muzejske zanimljivosti rasprostranjeni su širom Mađarske.

MONDENSKA ITALIJA 2023 - Trst, Bolonja, Montekatini Terme, Montekatini Alto, Ćinkve Tere, Portofino, Santa Margerita ligure, Firenca, Udine i Ćividale dei Friuli
23-28. maj 2023 / 6 dana / 5 noćenja / bus DNEVNA VOŽNJA

MONDENSKA ITALIJA 2023 - TRST, BOLONJA, MONTEKATINI TERME, MONTEKATINI ALTO, ĆINKVE TERE, PORTOFINO, SANTA MARGERITA LIGURE, FIRENCA, UDINE I ĆIVIDALE DEI FRIULI

CENA 329€ / /

Italija je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija, naročito posećena tokom proleća i leta. Krenite sa nama na magično prolećno putovanje sa obilaskom najlepših i najprestižnijih mesta Italije: znameniti Trst, bajkovita sela Ćinkve Tere, šarmantni Montekatini, mondenski Portofino, prestižna Bolonja, raskošna Firenca...

BEČ I VAHAU DOLINA 2023 - Na lepom plavom Dunavu (Đer, Dvorac Lihtenštajn, Banja Baden)
25-28. maj 2023 / 4 dana / 3 noćenja HOTEL 4* / bus DNEVNA VOŽNJA

BEČ I VAHAU DOLINA 2023 - NA LEPOM PLAVOM DUNAVU (ĐER, DVORAC LIHTENšTAJN, BANJA BADEN)

CENA 239€ / /

Beč, grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa pleni svojom raskošću i ne ostavlja posetiocu nijedan neispunjen trenutak...Kulturni krajolik Vahau doline uvršten je 2000. godine na UNESCO-vu listu svetske baštine.

Toskana 2023 - renesansa, čempresi i ukus vina
PROLECE 2023 / 6 dana / 5 noćenja u hotelu 4* / bus DNEVNA VOŽNJA

TOSKANA 2023 - RENESANSA, čEMPRESI I UKUS VINA

CENA USKORO!!! / /

Istinski ljubitelji putovanja slažu se u oceni da je jesen najlepša u Toskani. Istovremeno magična i dramatična donosi bogatstvo emocija i budi strast i razigranost svih čula. Izlasci sunca i spektakularni crveni zalasci. Duh renesanse se oseti na svakom koraku i brzo osvoji dušu svakog posetioca. Na vrhovima toskanskih brežuljaka nalaze se prave male turističke oaze. Posetićemo mesta u vinogradarskoj oblasti Kjanti i uputiti se do većih gradova poput Firence, Sijene, Areca. Istorija vinarstva je ovde impresivna i seže u daleku prošlost. Toskana, uzlet ljudskog duha, uzbuđenje...ne propustite!

MALMO I KOPENHAGEN - SKANDINAVIJA 2023-AVIO PREVOZ !
avio

MALMO I KOPENHAGEN - SKANDINAVIJA 2023-AVIO PREVOZ !

CENA USKORO ! / 0

ŽENEVSKO JEZERO, OGLEDALO ŠVAJCARSKIH ALPA 2023-AVIO PREVOZ !
avio

ŽENEVSKO JEZERO, OGLEDALO ŠVAJCARSKIH ALPA 2023-AVIO PREVOZ !

CENA USKORO!!! / /

ITALIJA - MONDENSKO LETO 2023 (šarmantni Viareggio, mondenski Portofino, bajkovita sela Cinque Terre, prestižni Forte dei Marmi...)
LETO 2023 / 7 dana / 5 noćenja / bus DNEVNA VOŽNJA

ITALIJA - MONDENSKO LETO 2023 (šARMANTNI VIAREGGIO, MONDENSKI PORTOFINO, BAJKOVITA SELA CINQUE TERRE, PRESTIžNI FORTE DEI MARMI...)

CENA U PRIPREMI ! / /

Italija je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija, naročito posećena tokom leta zbog svojih lepih i raznovrsnih letovališta. Doživite nezaboravan odmor u Montekatini Termama sa kupanjem na toskanskoj i ligurijskoj obali. Otkrijte skrivene dragulje Italije: bajkovita sela Cinque Terre, šarmantni Viareggio, mondenski Portofino, živopisni Rapalo, prestižni Forte dei Marmi...

ISTRA LETO 2023- ZELENA OAZA JADRANA
JUN-SEPTEMBAR 2023 / 6 dana / 5 noćenja / bus DNEVNA VOŽNJA

ISTRA LETO 2023- ZELENA OAZA JADRANA

CENA U PRIPREMI ! / /

Istra, smirena, šarmantna regija pruža osećaj kao da ste u bajci. Čarobna zemlja drevnih gradića na brežuljcima, zamamne gastronomije, vrhunskog vina i maslinovog ulja, okružena Jadranskim morem sa svih strana čuva svoju tradiciju. Na ovom putovanju prepustićemo se posebnom svetu unutrašnjosti Istre. Upoznaćete Buzet - grad tartufa, Motovun koji oduševljava svojom vizurom, ali i pogledom koji se iz njegove lođe pruža. Nastavićemo dalje i osvežiti se šumom slapova reke Mirne u mestu Kotli. Prošetaćemo alejom glagoljaša koja će nas dovesti do Huma - najmanjeg grada na svetu...Provedite nesvakidašnje leto i uživajte sa Travel Klubom!

HIKING LETNJE AVANTURE 2023 - ZELENGORA, KUPANJE NA TRNOVAČKOM JEZERU, PRAŠUMA PERUĆICA, VODOPAD SKAKAVAC
/ 3 dana / 2 polupansiona u kampu Sutjeska + IZLETI / bus DNEVNA VOŽNJA

HIKING LETNJE AVANTURE 2023 - ZELENGORA, KUPANJE NA TRNOVAČKOM JEZERU, PRAŠUMA PERUĆICA, VODOPAD SKAKAVAC

CENA U PRIPREMI ! / od 199€ do 20.6.2022

Vreme je da letnji odmor provedete u harmoniji sa prirodom, da gradsku vrelinu zamenite svežim vazduhom i jutarnjom rosom. Vreme je da uživate u miru i tišini, da ostanete bez daha od ogromne količine adrenalina i iskusite bar na kratko život jednog Gorštaka. Otkrijte nove destinacije i izaberite ove godine aktivni odmor. U sumrak dana zaboravite na brige, isključite internet i uživajte pod zvezdanim nebom.... Stvarajte uspomene vredne sećanja !

AKTIVNO LETO U HERCEGOVINI 2023 (Rafting Neretvom, kanu safari na reci Trebižat, Zip Line, kupanje na Boračkom jezeru)
/ 4 dana / 3 noćenja sa doručkom / bus DNEVNA VOŽNJA

AKTIVNO LETO U HERCEGOVINI 2023 (RAFTING NERETVOM, KANU SAFARI NA RECI TREBIžAT, ZIP LINE, KUPANJE NA BORAčKOM JEZERU)

CENA U PRIPREMI ! / 125€

Doživite nezaboravno aktivno leto u Hercegovini: rafting smaragdnom Neretvom, kanu safari na reci Trebižat - pravi hercegovački amazon, adrenalinski Zip line sa savršenim pogledom na Mostar, kupanje na plavoj oazi BIH - Boračkom jezeru. Neverovatna prirodna lepota sjedinjena s fizičkom aktivnošću je neprocenjivo iskustvo!

Termalni izvori i krajolici Balatona (Spa & Wellness Banja Heviz, Pečuj, Tihanj, Vesprem, Pećina Tapolca)
Jesen 2023 / 4 dana / 3 noćenja SPA HOTEL 4* / DNEVNA VOŽNJA

TERMALNI IZVORI I KRAJOLICI BALATONA (SPA & WELLNESS BANJA HEVIZ, PEčUJ, TIHANJ, VESPREM, PEćINA TAPOLCA)

CENA od 219€ / 0

Ovo putovanje odvešće vas do najudobnijeg i najživopisnijeg okruženja jezera: degustiraćete lekovitu mineralnu vodu u odmaralištu Balatonfured, posetiti staru opatiju i živopisne zanatske radnje u gradiću Tihanj, razgledati palatu porodice Feštetić u Kesthelju i naravno, kupati se u svetski poznatom termalnom jezeru Heviz…

O nama

O nama

Nešto o nama

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Officiis fugiat maiores beatae ducimus culpa aliquid, accusamus possimus veritatis distinctio sapiente quod perferendis ratione inventore quibusdam perspiciatis, autem iste! Rem, perferendis!

Saznaj više
Događaji

Događaji

Naše aktivnosti

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Excepturi quae hic porro architecto illo aliquam quasi blanditiis ut at? Quos qui vero hic praesentium odit vitae saepe tempora atque consequatur?

Saznaj više
Naši vodiči

Naši vodiči

Upoznaj svog vodiča

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Dignissimos id cum placeat voluptate quae provident deleniti ut? Quos possimus quod illo, sed, non perspiciatis autem molestias commodi maiores incidunt odit!

Saznaj više